用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 天水圍青中2nd in
go

天水圍青中2nd in   [複製鏈接]

回覆樓主:

有朋友收到電郵通知2nd in了,但我仔未有,睇下仲有冇機會……
07年11月28日一起建立了這個家,
想不到,上天已經悄悄把愛的結晶注入我體內,
要是一切如願,我們的寶貝將會08年8月來到了!

cfungyi 發表於 20-12-20 11:29
昨日收到電郵通知,係2020年12月22日第二次面試

恭喜先,請問你小朋友是否band 1學生或者運動方面好出色呢3

cfungyi 發表於 20-12-21 14:51
我囡是band1生,運動麻麻

始終成績好都有優勢!妹妹2nd in加油呀!

Mtcoook 發表於 21-1-6 21:22
大家耐心等候,如果成績達標,學校會陸續call second in的。

請問當年你小朋友係band幾?暫時睇現階段都係call哂band 1去second in 我家少爺只是band 2唔知仲有冇機會了。
依家又要諗自行,真係好頭痛。

Mtcoook 發表於 21-1-8 08:11
我小朋友都係B1。
學校是會call B1去second in先的,但係舊年我有小學同學B1 second in咗無收到,但肯定B2 ...

多謝鼓勵!我都參觀了兩年的開放日,由初初只係亞仔想入讀到我兩公婆再了解完學校,都希望亞仔能入到,所以我先入表申請。希望有好消息啦!

koko 發表於 21-1-13 14:07
應該陸續call緊,我昨天收到2nd in通知。

恭喜哂!等你好消息啊

koko 發表於 21-1-22 10:43
收到offer

恭喜哂!唔駛等大抽獎安樂好多了
‹ 上一主題|下一主題