用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 40網荔枝角天主教排第2有機會嗎?
go

40網荔枝角天主教排第2有機會嗎? [複製鏈接]

Re: 40網荔枝角天主教排第2有機會嗎?

但這間學校唔差,有54% BANDING 1,可能新移民太多啦.

現在是3 測3考.

我已左在甲二、乙一揀了荔枝角天主教,唔知機會大唔大呢.   

2fungs 寫道:
我相信機會好大喎!

咁你乙二揀咩呀?
我揀咗愛德呀! 得10個位左右咋。

我揀咗寶血會嘉靈.   

2fungs 寫道:
各位,我乙四已經柬旅港開平,係未好on居呀?
有d人話旅港唔好,而我就貪佢有聯係學校...
亞仔比心機d考前d,上中學都唔駛煩嘛!
我咁諗啱唔啱呀?   

旅港開平是間好學校.

[quote]
J&Amom 寫道:
Dear All,

Hi! 今天才看到個topic, 如果唔係大家交流吓先填表
:  :  :

我對這區d 學校唔係好熟, 只係甲, 乙都係填"英華', 跟住全部都係"亂填", 甲只係填了一個, 乙二填了"油天(海帆道)"乙三填"旅港開平", 乙四填"聖方濟愛德"!!

實情我想問3206 "大角咀天主教小學" 同 3207"大角咀天主教小學(海帆道)" 有咩唔同, 咁佢地同"油麻地天主教有什分別"??      我真係唔識分!!       請多多指教??      

你填"英華'第是正常,我係你都會咁填.

乙三揀基福
2fungs 寫道:
WONGWONG,
咁你乙三揀咩呀?
我揀聖安德烈呀!
你話旅港開平好,我都放心d。

大頭玲 寫道:
各bk家長

請問40區有人嗎??  冇人提, 有d擔心有什麼問題??!!

我都有揀協和,乙六.   

2fungs 寫道:
咁都好d。 不過5/6年後又唔知咩境況。

旅港去年有51%上band 1。

你係唔係睇親子週刊呢.    因有講旅港有幾多 BANDING 1.
‹ 上一主題|下一主題