用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91(沙田)校網,入嚟分享吓派位結果...
樓主: natnat_tsang
go

91(沙田)校網,入嚟分享吓派位結果... [複製鏈接]

Welcome to 沙呂, 我個女今年九月P.2.  

以我所知last yr 沙呂、培基係5需要填1st choice dao 可以叩門的, last yr 我幫ah 女填培基第四,後來dao 叩門成功, 另有同學仔挎區叩門入jor 沙呂, 反而一呂因為我冇揀佢第一,ah 女就lost jor 個interview 嘅chance.

原文章由 ^oo^ 於 08-6-9 10:20 發表
更正.....
培基 / 沙呂 / 一呂
要自行收生+統一派位都以其作首選, 先會接受叩門

準備叩嘅朋友, 唔駛灰心, 機會還是有的, 努力la!!:idea:

ah 女冇問題ah, 佢讀得好開心,好鍾意間學校, 初初升上小一係有d worry ga, 怕佢唔識照顧自己,又未試過gum 長時間喺學校,好在有班愛心家喺1st month 全力協助le 班小一生,不經不覺又就lai 升p.2 la

原文章由 ^oo^ 於 08-6-9 16:01 發表
hi busscat, 請問你同亞女第一年容唔容易渡過? 我有如臨大敵嘅感覺呀! 所以而家比起等放榜更加緊張!

There is still a chance before the upcoming saturday interview.   

原文章由 琪琪mami 於 08-6-19 13:27 發表
我到今日都無收到沙呂通知所以都知道無機會見啦
另培基下星期一in,祝大家好運.good luck!

you're knocking 沙呂 or 一呂 ah, last yr I knocked 沙呂only rec'd call 2 days b4 the interview.

原文章由 ada_pmlo 於 08-6-19 23:07 發表
但係今日都已經星期四, 都冇收到電話, 即係冇機會啦
‹ 上一主題|下一主題