用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 請問有冇K1I(Kent Road)家長一齊分享吓?
樓主: wingmommy
go

請問有冇K1I(Kent Road)家長一齊分享吓? [複製鏈接]

天文臺話sunday 落雨, so 一定要 in-door!

我剛search 了這個: ( I haven't try it before )

尖沙咀九龍酒店倚窗閣- just nearby MTR & KCR

I choice this because they told me Hotel have arrange 'children corner' for the first week of every month. ( include. painting, hydrogen balloon ).  (我吔有啖好食)
--As our children are undre 7 , so they all free.   
If U show interest,請儘快比人數我, Hotel need me pay deposite.

優惠

Compass Visa – 自助午餐8折 $208-+10%
網上訂座優惠
由即日起至二零零九年六月三十日,凡於網上預訂自助午餐或晚餐,每位賓客均可免費獲贈飲品一杯, 而訂座四位或以上則可免費獲贈餐酒一瓶。

* 顧客可選擇之免費飲品: 汽水/新鮮果汁或啤酒。必須於最少一日前訂座,方可享用以上優惠。

首創小童7-11優惠
0-6歲小童可免費享用自助餐,7-11歲則可以小童價享用!

喂! 我冇你哋电話呀!

Sunday gatering:

confirm:

Audrey
Jack
子筠
舒穎
Ka Lam
竣皓
子峻

喂mami 們,

昨天辛苦大家了, 以為吃buffet 會很relax.  
子筠ma, 你飽唔飽架?

我老公昨晚煮dinner 說很飽, 只有魚和菜.
我話:係咩, 我一啲都唔覺好飽, 忍唔住, 揾多2塊义燒食!

But, 班 王子,公主就真係好happy!
好似老友聚舊!

Eddie mami,

日本之旅happy 嗎?
我哋忍唔住吃了buffet一次!
現等埋你一齐去旅行!

原帖由 dvdrom 於 09-6-30 18:46 發表
我2號去日本,9號返。
噚日見完Miss Wong 同 Miss Ng, 有D唔捨得,但囝囝好似未知發生乜事,無反應。
我噚日見倒竣皓同埋Rachel,兩個都係爸爸帶返學。
有機會約埋一齊出見。

...

Anyone have interest:

Fat Angelo's Little Chef Workshop
Audrey 會報 7.25.( 3:00-5:00 ) Tsuen Wan 有興趣就快手 la
only$40-
http://www.fatangelos.com/newsletter/html/news-20090701tru01.html#pizza

大家有無興趣揾啲嘢搞吓?

A. 15/8 ( Sat ) 1:00-2:30
     Shatin New Town Mcdonald 有期( 有自己玻璃房, 啲姐姐幾好, ) 搞個集體gatering or birthday party!

B. 看看Eddie mami any 'local Tour " suggest !

C. any other suggestion?

原帖由 dvdrom 於 09-6-26 12:04 發表
大家有無興趣參加熒火蟲團?

如有20多人 (包括小童),就可自組行程。 
可建議 7月18日,行程約下午2時於 KV 門口乘旅遊巴出發,下午可去摘荔枝或粉嶺休閒農莊製作pizza 或其他,晚飯後看熒火蟲。

費用約$150 (大小同價) ,去 ...

up ! up!

原帖由 AudreyMan 於 09-7-30 10:22 發表
  大家有無興趣揾啲嘢搞吓?

A. 15/8 ( Sat ) 1:00-2:30
     Shatin New Town Mcdonald 有期( 有自己玻璃房, 啲姐姐幾好, ) 搞個集體gatering or birthday party!

B. 看看Eddie mami any 'local  ...

你邀請Audrey真的好高興, because 你是k1I 的第一個同學請我地開party.
之前我見無セ人上嚟吹水, so 我都無上嚟好耐.

生日會,我要夾時間先.再call 你!
Anyway, Thankyou very much for invitation.!

原帖由 Cecilia818 於 09-8-5 23:39 發表
0甘0岩JACK响15号开生日會, 乜Mcdonal 有期咩, 我仲以为无, 走去揾人地CLUB HOUSE搞tim.
你地會来参加吗? 一齐来玩啦! 但好远, 响土瓜湾傲雲峰, 5-8PM. 几多人都得0架. 不过吾好带礼物来呀. ...

Audrey 終於揾到人一齊k2P 啦!

原帖由 kittynleo 於 09-8-15 21:34 發表
馬天胤2P呀

原來31/8要返學, 我仲book左機票去旅行

都係我冇問清楚啦, 以為1/9開學

2P: Audrey, 馬天胤
2Q: 麥向然, 謝子筠
2S: 曾子峻, 劉竣皓
2T: Eddie
2U: 陸泓熹, 王紓穎, 陳嘉琳

竣皓mami: K1L 的'曾泳欣' 亦是2S, 你老公應該知邊個!
‹ 上一主題|下一主題