用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請教 聖士提反幼稚園(柏道)&聖嘉勒幼稚園的抉擇? ...
樓主: potato3388
go

請教 聖士提反幼稚園(柏道)&聖嘉勒幼稚園的抉擇? [複製鏈接]

Re: 請教 聖士提反幼稚園(柏道)&聖嘉勒幼稚園的抉擇?

Hi bobomegan,

After read your information about SSG's P1, could you help to answer some of my question?
My draughter is a K2 student at one of the WanChai 幼稚園. We will move to net 11 later. SSKG just accept my draughter jump into K3, that mean she will be a K3 student of SSKG this September. Will she has a fare chance with other existing students in the first lucky draw this September?
My wife and me also a 教友, so my draughter has 20 marks on hand now. Will she has good chance? Because I saw only forty something lucky girls in the first round last year.
If unfortunately fail in the first round, she may need another more lucky in the second round. Does it means no others factor can affect in second round except lucky?
I'm so worry about this in this few months.
Hope you can help!

Felix

Hi Aconly!

多謝你的安慰。
雖則係吾擔心得咁多,但吾擔心就假既,始終佢地有返咁多K3既學生,但首輪又只係有四十零個位,好彩既就擔心三個月到十二月派彩,吾好彩就要到下年六月先知得吾得。有錢就話有私校、直資做後備啫,但我地呢d窮等人家就只有被呢個遊戲拖住走,等運到。
仲有學校好似只係計屬於聖公會既基督教先至會有果五分,希望吾係啦!因為我返果間教會好似吾屬於聖公會,還是所有既基督教都屬於聖公會架?<--please clarify if I'm wrong,否則我個女就只有15分咋!
But anyway 啦!既來之,則安之。因為只要信靠主耶蘇,凡事就必得着恩惠

Felix

To all!

今日lunch時去左註冊喇!疊埋心水吾理咁多啦!
吾理係聖公會又好,吾係聖公會又好!只要我信既係主耶蘇,咁就得啦!15分同20分呢樣野!又吾輪到我話事既!
我個女轉過尼呢度讀,都係一心想揀呢間小一﹔吾轉過尼咩,到時咪又係會抽呢間小一,早d轉過尼等個女習慣下丫麻!

希望年尾可以係度報喜啦! Good Luck to all

Felix

Cinder,

我個女讀緊灣仔堂幼稚園K2. 我只係選擇左SSGK一間咋!
一來我覺得呢間學校係較傳统啦!又係有由幼稚園至中學,環境又吾錯!對我個女既學習及識應會好d,因佢几怕陌生環境!
至於係吾係可以成功直升小一,當得知要係SKH先夠果20分後,我就相信一樣野,就係無謂強求!得就最好!吾得亦無辦法,吾到我控制,一切隨緣吧,呢d神自有安排!
反而公司d同事更加替我緊張!已經開始鞤我留意有冇其他可行既方法可以順利升上小一﹔呢d無私奉獻,眞係令我無言感激
祝各位如願
Felix
‹ 上一主題|下一主題