用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門奧斯卡幼稚園
樓主: finger
go

屯門奧斯卡幼稚園 [複製鏈接]

Re: 屯門奧斯卡幼稚園

Dear all fans,
helloween party 我唔返黎玩la~     
月尾埋數好忙~ 煩請各位fans幫我對寶貝影多d靚相ar.      
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

你地去唔去旅行? 我會去呀~ :wink:

我唔知呀~ 去邊樹?!

In international class, we haven't received any notice regarding the change location of picnic event.
Maybe Int'l class unchanged the schedule?

HI ykwong8888,
收到d相la. 影得好靚呀~ thank you very much!!!       

秋季大旅行改左地點,你地仲會唔會去?
有冇fans去過大埔海濱公園? 好唔好玩?
我多數會去.

HI bb2002,
哥哥就一大袋糖拎返黎. 亞妹就10粒都唔夠.
亞妹累到由尋晚6點訓到今朝tim ar.
email 彤彤巫婆衫造型睇睇ar.
你仲去唔去旅行?
今年我都仲會側側膊,坐車時唔付錢.

HI O媽咪,
咁開心自已組bbq party!! 今早見到jacqul同其他mami食早餐,都係話唔去.

Hi 牡丹,
照顧仔仔點呀~ 佢有冇曳曳蝦你呢?!
旅行地點改了,通告本星期才發給國際班,唔知截止日期有冇改呢?  舊通告截止日期為4號,我想睇左先決定報名.
你去啦~ 我都想多d ik1 fans去呀!

hi bb2002,
你去旅行啦~ 我都想多d ik1 fans去呀!

Hi greedycat116,
我連你地班個兩位老師叫咩名都唔知,可否告之.
我都想知會唔會有機會全日班同上午班一齊上堂.

Hi O媽咪,
My new job need to report night shift duty so that I was free in that morning.  All monthly end are very busy so staff can't take leave.  U know I was very desirable to join that party.
Anyway, U can call me to have a breakfast if u're free.

In May, Oscar will arrange a visit for all IK3/K3 students.
Year 2003/4 2nd term - A visit to the Ocean Park
Year 2004/5 2nd term - A visit to Fire Station
U guess what place will Oscar planning to visit in this Year 2005/6 2nd term?  Maybe HK Disneyland.

Hi kit, bb2002 & all,
我會去旅行,仲有mayfung & wing.

Hi greedycat,
I don't recognise your 2 teachers.  I think they both are new.  Ms. Shredda will give me a call every month.  Sometimes I left a message to Ms. Cheung thru School Office, Ms. Shredda replied to me.  Ms. Cheung said she encourages Ms. Shredda to contact parents who can speak an english and give more practice for parents to speak english.  My daughter likes them very much & I give them full marks.           

旅行報左名la, 不過我唔join BBQ了.

今日收到仔仔寄給我的信,內有幅圖畫,寫左I love you,仲畫左我同佢tim. susprise & sweet!       

Hi 38'小肥豬,
收費跟小朋友一樣$95,同小朋友一齊食營養餐. 其實我好鍾意bbq,但要照顧小朋友+跟大隊,所以唔燒了.

Hi Veroshea,
你兩位小主d相.....好正呀!!!

HI veroshea,
咁抵~     
快d pm我報料啦. Thanks!!!

Hi kit,
chun ba 咁鍾意影相,可能話仲嘜要比人'贊'$呢??

學校相咁貴,唔係4R我唔要ka.

Hi veroshea,
Thanks!!!
你係咪係商場d promotion counter 登記ka? 我記得好似啟豐都有做過promotion,不過唔知係咪呢間.
x'mas先同佢地出黎影,要唔要大家約埋一齊影一輯.   

Hi AnnieClarabel,
我收到相la.  不過唔係3R, 係4" x 5.5", 比4R橫少了0.5",ok la.
我honey話可能部相機較錯左比例,所以晒相鋪幫佢cut左兩邊白邊,變成而家d相咁law.
有睇bk既老師,希望幫手反映下,下次唔好再攪錯la.  thanks!

Hi Marinayiu,
好呀~ 到時或者約埋一齊去影arh, 唔知佢地會唔會著左靚衫又要擺post而怕醜呢?! 我想揀係家長日影. 好開心兩位miss都幫我夾好時間,兩個安排12:10 - 12:40.你幾點返學校? 有冇fans係呢段時間,大家可見面chat 下.

Hi SHRILEY,
我同牡丹都係坐"B"車,第3行係esther呀! 而我同coby坐中間兩座位,出去唱歌個肥妹仔咪係law. 你坐左係邊,仲嘜唔同牡丹相認呀?!     
我&小主玩得開心,但第日coby就發燒了.

大家既小主考成點呀? 我兩位ok啦!  
‹ 上一主題|下一主題