用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 天主教郭得勝中學交流區
發新帖回覆
樓主: kamtong
go

天主教郭得勝中學交流區   [複製鏈接]

大家好! 想請教我女好想必郭得勝的.

無奈她呈1的學校排位有1C, 但呈2的學校排位變了1C-2A, 請問過來人 她可有機會考入郭得勝嗎?

請指教, 謝!

請問大家,你地有冇人已經收到郭得勝電話通知收你的仔女喇?

因見有些中學已經開始致電,所以便問下,睇下我地心儀嘅郭有左通知未
如果邊個收到通知,記得呢道報喜,等大家一起恭喜你之餘,也可以大家作一個心理準備嘛!

咁你地又有無交那段短片呀?

回覆 landierw 的帖子

你仔/女屬band幾呀? 兩年來同我女行了10間中學, 我女都係鐘意郭多些, 但我女成績只是1C/2A, 如只看成績其實能入到郭的機會較微, 不過都搏下啦, 錄短片都係希望能爭取再高些的分數, 哈哈.... 今年多人出生, 所以多人爭入band 1中學, 第一階段能進入的人數都係少數(應該大多是頭50名那堆比人揀的多些), 不過叫做大家都想有個希望咁啦, 希望大家响第一階段都得償所願呀, 如果唔得都明白的, 唯有再度寄望大抽奬.

回覆 landierw 的帖子

我都pm回覆你了

係呀,下午我都見群組話有人已收到信,還有明天,希望大家都收到信呀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊