用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search ...
樓主: BabyBear0202
go

聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search 唔到嘅? [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+clarachingching+於+15-12-18

原帖由 Applepp123 於 15-12-20 發表
請問Christmas playgroup點報架?
Siblings only

引用:Everyone+can+apply+as+long+as+u+hv+got+t

原帖由 alicewun 於 15-12-20 發表
Everyone can apply as long as u hv got the application form fm current students
今年的現讀生弟妹都大把人抽吾到上pg, 相信不是任何人可以囉到張form。

引用:我是朋友給我的。他說報名表是可以影印。但

原帖由 clarachingching 於 15-12-20 發表
我是朋友給我的。他說報名表是可以影印。但報名表上要填有沒有報佢哋個N班。可能好彩抽中了。 ...
U are so lucky then

引用:Christmas+playgroup+如何呀?有無人收到St

原帖由 BabyBear0202 於 15-12-24 發表
Christmas playgroup 如何呀?
有無人收到St Cat playgroup 一月班嘅通知呀?係咪都係siblings 優先架? ...
我估之前老師所講一月會開班其實係指pebbles

引用:我個仔而家讀緊,同我個仔同班全部都入曬sec

原帖由 babafung 於 16-02-04 發表
我個仔而家讀緊,同我個仔同班全部都入曬second in. 我諗可能有少少著數

...
我囝個班不是全部入2nd in

回覆:聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search 唔到嘅?

今日上堂有sc老師落黎觀察小朋友上堂兼mark野,吾知同pn收生有冇關係……

引用:果然堅喎!+是但睇幾行已發現5-6個+(由原本

原帖由 holybaby2012 於 16-03-16 發表
果然堅喎! 是但睇幾行已發現5-6個 (由原本連2nd In機會都無,變成最後成功取得學位)再仔細睇落去,發現大約 ...
可能有d人識得入面嘅高層或高高層所以吾使in直入

引用:有朋友個女讀緊playgroup,+pn+有2nd+In,+但

原帖由 kagakenji 於 16-03-17 發表
有朋友個女讀緊playgroup, pn 有2nd In, 但最終冇offer。我個囡冇讀,收左。
朋友依家火滾中

...
咁你朋友個囡應该係細B,大B全部有offer架

‹ 上一主題|下一主題