用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇小朋友in得好差,但最後學校又收咗? ...
樓主: superlammy1031
go

有冇小朋友in得好差,但最後學校又收咗? [複製鏈接]

回覆:有冇小朋友in得好差,但最後學校又收咗?

好難

上年阿女in 譚歐陽因為同我分離喊咗,老師帶佢搵我,最後收咗,我成日同老公講,可能個書記唔小心睇錯no,如果唔係就係我問卷填得好,處事冷靜,對答得體 不過我女真係超乖超定,收咗學校都冇咩損失

引用:我覺得只要吾係入到去大喊就有機會(小喊都

我覺得實有㗎, 有d學校睇父母職業同住邊

回覆 piggymonkey 的帖子

same here

引用:Quote:原帖由+964000+於+14-12-01+發表我覺

原帖由 bly88the 於 14-12-01 發表
也許你說得對!我個b in香港靈糧堂,少喊、樹熊,以為衰硬,但有am offer!in 玫瑰崗做到tasks, 有問有答, ...
Me too... Pm offer

我覺得學校除左睇表現仲會睇埋家長反應,我地家長好專心、緊張同小朋友一齊in既時候,我地自己既表現亦被評分中

我囡囡咪係囉。學之園in得麻麻,諗住唔收要出市區讀,點知竟然收佢,我都懷疑係睇錯number

回覆:superlammy1031 的帖子

其實唔駛擔心,interview呢家嘢真係好講眼緣,我in 邨校,阿囡唔單止樹熊上身,仲連抱住都唔肯入課室,攪到出返大堂play area in,  老師問嘢完全無答無采,老師見佢claim down 咗後叫我放佢落地,點知俾佢走咗半層樓,想上2樓課室,最後當然無多謝拜拜嗰d.  但竟然收咗

回覆:piggymonkey 的帖子

‹ 上一主題|下一主題