用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南PN班interview考什麼
樓主: Marcusmam
go

迦南PN班interview考什麼 [複製鏈接]

我個仔11月頭IN, 嗰時已經20個月喇, 佢係11年3月B。如果BB得1歲, 應該唔可以13年9月入學WOR, 入學時都未夠2歲

引用:我個仔11月頭IN,+嗰時已經20個月喇,+佢係11

原帖由 abby0624 於 12-12-20 發表
我個仔11月頭IN, 嗰時已經20個月喇, 佢係11年3月B。如果BB得1歲, 應該唔可以13年9月入學WOR, 入學時都未夠2 ...
我個囡九月B,下個月頭in,到時16個月大,手上已有兩個offer,但迦南比較心儀d,希望有offer!

回覆:Luluyen906 的帖子

呀仔仲未有offer,佢下個月in, 十三個月,希望收佢做插班,如果唔係明年就無書讀

回覆:迦南PN班interview考什麼

藍田細b仲未有信?

回覆:迦南PN班interview考什麼

same here. 藍田細b未收到信,下星期打去學校問下先。

我報籃田,都末有消息

回覆:zhouyier 的帖子

藍田考顏色,水果,積木
Eg 香蕉要放在黃色碟子,積木要疊高4塊

引用:藍田考顏色,水果,積木 Eg+香蕉要放在黃色

原帖由 meisuetje 於 12-12-22 發表
藍田考顏色,水果,積木
Eg 香蕉要放在黃色碟子,積木要疊高4塊
我BB是二月大B,要做到以上,還要講自己名,要講出蘋果蕉橙䔧名稱,又要講鐘意咩玩具,大B考得深,細B應該易d。

‹ 上一主題|下一主題