用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山張煊昌幼稚園好唔好
go

馬鞍山張煊昌幼稚園好唔好 [複製鏈接]

回覆:tinamammy 的帖子

張煊昌係有外藉老師的。
我上星期六都in左,感覺嘛嘛地,地方係大但係好亂,周圍咩都有。好快in完,有糖送又有禮物收,小朋友好鐘意。老師話佢地k1唔會寫字,只會畫下線條,到k2才正式用格仔寫字。

引用:我感覺都一般,+老師問問題,+由廣東話突然轉

原帖由 cc_ivy 於 12-10-22 發表
我感覺都一般, 老師問問題, 由廣東話突然轉左國語, 再轉埋英文.....
好彩呢間唔係心儀學校~~ ...
咁攪笑,轉channel轉得咁急,哈哈!

引用:間學校仲唔知點解放左D車係課室裡面,難道

原帖由 eva06241980 於 12-10-22 發表
間學校仲唔知點解放左D車係課室裡面,難道要考小朋友既專注力,睇下會唔會比其他野吸引左?

...
但係我個仔唔答老師野,個老師係咁叫我個仔去玩下車車先啦,好笑!!
又問我如果無上午班的話,下午班ok ma.又話我大仔好面熟,係唔係舊生,我答佢唔係,但感覺好怪。哈哈!!

引用:Quote:原帖由+ahmaymay+於+12-10-22+發表但

原帖由 eva06241980 於 12-10-22 發表
咁係咪即是會收你小朋友?你就好啦
無話收我小朋友,只不過我將我interview時問我的內容同大家分享一下。

回覆:蚊之 的帖子

唔係入選or落選都應該有信通知咩?
咁到現在都收唔到信的話即係落選嗎??

引用:Quote:原帖由+蚊之+於+12-11-05+發表回復+S

原帖由 SophieYan 於 12-11-05 發表
大女已經畢業la!今年小一,所以機會差不多
我個仔都係小一,都係聖心畢業架,同一屆喎,咁岩,哈哈!
我有問過聖心哥哥讀過機會大唔大,佢話今年好多阿哥家姐讀過,又有些係天主敎的,所以講唔定。

回覆:123onebaby 的帖子

沉日收到信啦,收大下午班。
但叫人5號至10號收留位費,但我6號先收到,唉!

回覆:馬鞍山張煊昌幼稚園好唔好

實有位的,我係其中一個不打算報名的,不過係下午班。

‹ 上一主題|下一主題