用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 民生K1 2008今日應該收到結果啦
樓主: feliz
go

民生K1 2008今日應該收到結果啦 [複製鏈接]

PM CLASS.

14/12 (FRI)要註冊了

Hi 雪凝媽0米
今日巳經註冊, 我小朋友係女孩子,你呢?

民生 pm class
迦南 am class
st.cat waiting list
協恩 未收信
宣道 未知去唔去interview
咁你呢?

原文章由 雪凝媽咪 於 07-12-14 13:34 發表
您好呀!我都係今日去註冊,而且又係PM,您小朋友是男孩子定女孩子呀?除了報民生外還有報那幾間?

回覆 #33 雪凝媽咪 的文章

hi

當日我囡囡表現老師一路問佢都有答,但係時時都望我笑,我都知道唔掂(唔夠習中),結果係唔收我囡囡, 到呢刻囡囡會讀民生,我係全職媽咪

回覆 #36 12verbb 的文章

hi 12verbb
我無報st.rose, 我都覺得男女校好d,我都有諗如果大家都係直資點解唔試試多幾間,你住係邊?

hi  
我住係西貢,我都一樣會比囡囡讀民生幼稚園,到時升小再算,囡囡一個表哥小學一個中學,個人意見,除校舍大,我覺得d學生都幾純樸.

回覆 #42 12verbb 的文章

我囡囡pm班...你囡囡am班,我比較喜歡am,曾考慮轉am d時間好用,上午返學下午放學後多活動範圍,公園玩踏單車等等,最終放棄,因為西貢返學返工時間都比較塞車,我唔想晨早出門,你知唔知am,pm 返學時間?
‹ 上一主題|下一主題