用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有無免費網上小學課外習作下載
樓主: twinsgirl
go

有無免費網上小學課外習作下載 [複製鏈接]

Re: 有無免費網上小學課外習作下載

dickyma,
請問點先可以在fed.cuhk.edu快速找到有功課的學校?
thank you very much.   

暫停下載喎, why?   

我諗中大已經停辨在網上免費
worksheet下載,我自己都到處找,
以下有一個,唔知可否幫到大家.
click

Dickyma, thank you  

醒目開學勳章

Dear All:

http://www.socialwork.com.hk/classchin.htm

betty

betty 姐, 我想搵d 小一數學文字題比亞大少呀, 有無收埋 d 係床下底未公開架? 私人醒 d 比我丫     

Betty,Thank you .

click

醒目開學勳章

Dear Dickyma:

thanks ah...

Dear bobo姐:

你想要邊的者       我就慘羅...收埋電腦桶底,一次電腦瓜柴,而家搵番一大梗咋!   

betty

醒目開學勳章

Dear All:

請問有無人需要普通話網呀!吓!勿無人係樹呀!有理無理,post左先走人啦!吾鐘意都吾關我事呀媽!    click here

betty   

betty妹, 煲冬瓜我暫時唔使住, 明年啦, 或者要煲啦, 亞仔學校小二會有一半班轉國語教中文, 到時我先大大煲, 不過依家都save 左起先啦! 我都好鬼驚好似你咁, 一鑊瓜左電腦無晒 d 野, 你知啦, 我 save 係電腦果 d 係我 d 寶來架, 好辛苦先搵返來架 ma   

我想搵d 數學文字題呀, 因為亞仔呢方面比較弱, 橫直式佢就無問題, 但一到文字題就發晒瘟, so 唔該你搵搵你個腦有無呢 d 野可以彈 d 比我啦, 些些龍呀!

醒目開學勳章

Dear all:

嘩!正呀!岩洗就快的儲起啦!吾收附加費..講笑咋!

click here

click here

click here

click hereclick here
click here

betty

醒目開學勳章

thanks betty!!

醒目開學勳章

Dear ALL:

click here

click here

betty

bettyma,

你好駛利呀, 知道咁多網站, 又可以幫助我地.

Many Thanks!

醒目開學勳章

Dear rclamlam:

Haha..因為我夠八呀馬...   

betty

有無免費網上小學課外習作下載

請問有沒有『小二常識習作』?謝謝!

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

醒目開學勳章

Dear tigerboy:
請問有沒有『小二常識習作』?謝謝!
[/quote]>>

click here

click here

試試在這裡找>>>>

betty

有無免費網上小學課外習作下載

thanks, betty!

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

Thanks,Betty
[img align=left]http://netalbum2006.netvigator.com/netalbum/photos/9585b1e661a2d0b43ec2349a62b572813935cda70e06d4ae9ab567687fb7928e734576ce5aa368f62a7d873a36aa5b0df77f72844f370398[/img]

‹ 上一主題|下一主題