用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 請問有沒有人用緊Hurray English(蒙特梭利)系列,為0-3歲 ...
樓主: monkeybaby
go

請問有沒有人用緊Hurray English(蒙特梭利)系列,為0-3歲BB學英文? [複製鏈接]

Re: 請問有沒有人用緊Hurray English(蒙特梭利)系列,為0-3歲BB學英文?

cj177916

我的 Consultant 係 Iris,佢都跟得幾好呀!  又nice, 成日都比電話我ka!  佢同我跟阿囝d進度跟得好足, 有d咩唔明都可以問到底.  我剛剛好肉痛咁upgrade埋story boom boom1&2.  不過囝囝好鍾意都算啦 !!  因為我用完he1 &2囝囝反應都好好, 肉痛d都無計啦.  

cj177916 寫道:
各位媽咪,

我想問下邊個sales會跟得比較好呢,因為我想買Hurray 1比我囡囡,佢而家10個月大啦,我想佢養成閱讀既習慣同埋我可以同佢有多D親子時間,所以我想買蒙特梭利,我唔想佢淨係睇住部電視學野呀...!

同埋我想問Hurray 1要幾$,同埋有乜野要同sales爭取要佢送架?

Thanks a lot!
12月15日出左世啦!似足我老公!

Re: 請問有沒有人用緊Hurray English(蒙特梭利)系列,為0-3歲BB學英文?

小樂樂,

請問有冇媽媽知道Hurry2幾時開始用,我冇買hurry2係因為其實hurry1都好似好多嘢學.

其實我一次過買he1&2, 因為一來平dd , 二來我一齊比bb睇佢都學得好鬼快, 如果2歲先用我覺得太遲啦!  我囝囝11個月開始用, 現在都學懂全部圖像,知你講物東東, 我都覺得佢好勁.   

smilehappy,
do u know where can find the similar toy like pink tower???
謙謙豬係2003年10月25日出世架,希望同各位小朋友認識,多多指教 :-D

Hi Virginia,

你係話ED.UK佢地都有辦playgroup? 定係其他公司所辦

Karencks:
你點分配時間嫁? sales會唔會教你?

HonBBMaMa

我所提及給apapa的playgroup Ed.UK辦的,點解我會只係上一堂而己,係因為我覺得仲係欠小小,因為細仔與大仔一齊玩,導師會有一點點的難度,如果可以分不同年紀的小孩上課,我相信會比較好。 但係他們所辦的講座,真係好好,好值得上呀。

其實我覺得有一間playgroup真係幾好,我會替我的仔仔報,不過會遲下先,這間係一所劍橋式的playgroup設於北角,因為我試過堂,又聽過講座,真係好好。

Karencks

您的Agent係Iris,雖然佢不是我的Agent,但係我都覺得她好好。

VirginiaWai:
你講的playgroup 叫咩名,可否講講佢的電話 或pm我. Thanks!

Re: 請問有沒有人用緊Hurray Englis但h(蒙特梭利)系列,為0-3歲BB學英文?

Hi VirginiaWai,

我未聽過Ed.UK嘅講座、可以係那裡上?我只去過佢地sale教材個office.
可否PM於北角劍橋式的playgroup資料給我?

Thank you.
HonBBMaMa

VirginiaWai 寫道:
HonBBMaMa

我所提及給apapa的playgroup Ed.UK辦的,點解我會只係上一堂而己,係因為我覺得仲係欠小小,因為細仔與大仔一齊玩,導師會有一點點的難度,如果可以分不同年紀的小孩上課,我相信會比較好。 但係他們所辦的講座,真係好好,好值得上呀。

其實我覺得有一間playgroup真係幾好,我會替我的仔仔報,不過會遲下先,這間係一所劍橋式的playgroup設於北角,因為我試過堂,又聽過講座,真係好好。

meowmeowmama 寫道:
smilehappy,
do u know where can find the similar toy like pink tower???

你可以問下你個 sales,另外,你可以去小甲蟲到睇下。

VirginiaWai 寫道:
HonBBMaMa

請問乜野係劍橋式的playgroup?  thanks !

你地好??我想問佢地所有既教材,無係書又好卡有好,又或者係玩具都好,有冇保養,你知la畀小朋友睇既書,可能有機會整爛,如果爛左可唔可以換架,同埋個太空寶寶,係咪只有一年保養,如果要續唔知又係幾錢呢??因為我知迪士尼全部野都有保養,仲唔止一年架,and then 買完之後佢地既售後服務good唔good架,我怕做左孤兒仔,如果買左既mama畀d意見!!!

我都係放左工返到屋企都一件要做就係同囝囝睇書, 因為囝囝唔會放過我, 佢會拉我隻手去要我同我一齊睇書.  分配時間我想要你先知啦, sales都可以比d意見你的.

Karencks:你點分配時間嫁? sales會唔會教你?

SukiYau 寫道:
你地好??我想問佢地所有既教材,無係書又好卡有好,又或者係玩具都好,有冇保養,你知la畀小朋友睇既書,可能有機會整爛,如果爛左可唔可以換架,同埋個太空寶寶,係咪只有一年保養,如果要續唔知又係幾錢呢??因為我知迪士尼全部野都有保養,仲唔止一年架,and then 買完之後佢地既售後服務good唔good架,我怕做左孤兒仔,如果買左既mama畀d意見!!!

佢地d書無保養架,所以教一本後,才拿第二本給個b囉~~而咭方面都幾硬架,但你仍可以拿去過膠(安全點囉~)

太空寶寶得一年保養炸,如果過在一年,真的咁唔好彩壞,買部新大約係2500元到囉~~<正常來說,你教個b先用太空寶寶的,你控制下個B.唔好亂禁,該唔會咁化學卦>

angelhair

Hi 各位媽咪

我所提及的劍橋英文playgroup資料,需要明天才可回覆,因為所有資料留在家中,公司沒有任何資料,不過可以講少少點解我會覺得幾好。 因為試堂那天,我與丈夫帶小朋友一起去,我負責聽講座,我丈夫負責帶小朋友入去試堂,完了後,我問番丈夫情況,他說很專業有三個導師負責,當玩完美勞要排隊洗手,另一個導師已經預備另一part,當中有本地及外國導師在場,當您聽完座講之後,會加深認識和了解,因為現在沒有了學能測驗,將來也會沒有中五會考,學校會因應什麼準則來評核英文呢,就是用劍橋英文考試的循牌,所以從小就培養他們,那麼他們就會很快適應了。

angelhair

我已經把劍橋英語資料傳送到您的pm.

小樂樂

我已經把劍橋英語傳送到您的pm.

Re: 請問有沒有人用緊Hurray Englis但h(蒙特梭利)系列,為0-3歲BB學英文?

HonBBMaMa

我已把劍橋英語傳送到您的pm.

angelhair,

Can you also please PM me about this playgroup information to me, thanks.

Virginia

可否send份資料俾我呀?     
唔該 唔該
‹ 上一主題|下一主題