用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 擾民心底話
樓主: nting
go

擾民心底話 [複製鏈接]

引用:大家唔洗嘈啦,我係一人多號,so+what?++我

原帖由 寫我龍校話 於 13-12-20 發表
大家唔洗嘈啦,我係一人多號,so what?  我又無得罪你地,唔好呃呃聲咁話我,我都有出付架!  

我 ...
You crack me up!

大家唔洗嘈啦,我係一人多號,so what?  我又無得罪你地,唔好呃呃聲咁話我,我都有出付架!  

我 ...
笑死我

我 ...
好似睇緊“心戰”, 而家幾個幻覺角色內哄…… 真係好睇過tbb

藍藍媽 發表於 13-12-20 19:19
好似睇緊“心戰”, 而家幾個幻覺角色內哄…… 真係好睇過tbb

tbb啲劇情估得到,呢啲係好睇過衛斯理

孖寶的媽

回覆:擾民心底話

我覺得估到個劇情嘅人好勁。

If the post is really 寫我心底話, she really has obsessive compulsory disorder plus personality disorder, please consult psychiatric doctor as soon as possible. If she is making jokes, then later the web master will kick her out....anyway...we just want peacuful atmosphere for discussion....but really funny of the 寫我龍校話……thanks for ie jokes

寫我龍校話 發表於 13-12-20 18:54

我 ...
叻叻

病向淺中醫啦

You guys are pathetic but entertaining.  Keep it on, otherwise we will be bored while awaiting news from schools, no matter good or bad.

我 ...
巧巧笑

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我覺得咁多人圍一個人係唔好,
呢度嘅氣氛唔應該咁…
同埋對方(好似) 都開始失控了
如對方少點騎呢,大家少理d太唔合理嘅問題,
應該會好d?!

tiggeryyw  Agree  發表於 13-12-21 08:23

我 ...
You are So funny....hahahaaaa...I like it .... may I know what's the use of ek points??? Why u feel So happy to have more ek points ???? I really can't understand

The dark side of human nature is here for us to see, and I have to admit that it really creeps me out.  It's just like a pack of vultures hovering over a wounded animal.  You guys are so sick.

EK 唔應該係咁㗎,大家和平共處啦,唔鐘意d post 可以唔回應,唔需要搞到而家咁, 我地身处言論自由嘅社會嘛,各人也可发言,互相尊重才是王道。

回覆 Chirley 的帖子

我認同呢度嘅氣氛唔應該咁。
其實"心底話"之前有些reply幾有point,我記得佢有個reply話有offer唔係好彩,之後有比example。我睇完都比個like。依d亦係我作為家長想參考的reply。
不過之後好多posts/replies,內容空泛而且reply時幾挑釁,同時好巧合地有幾個持相同聲音的replies短時間互相呼應(對持相反意見家長,有些replies重話家長可能有病),令本來理性分析的forum變成敵對面。
不論是一人多號或每號真的屬不同家長,網上討論不是辯論比賽,大家平常心互相專重同理性交流,咁先至係參與討論。

晚安!

簽名被屏蔽

引用:The+dark+side+of+human+nature+is+here+fo

原帖由 龍校之友 於 13-12-21 發表
The dark side of human nature is here for us to see, and I have to admit that it really creeps me ou ...
你成日都話網上欺凌,咁嗰d真心佢意見但又比佢歪曲內容嘅家長又算唔算比佢欺凌緊呢?仲要唔只一次。我好想知道你嘅睇法。我本人試過回應佢一次, 然後比佢故意歪曲事實。而正正喺呢度,都發生左一次,佢屈人地咒佢小朋友死。

What is her intention? If this is just for argue, here is not the right platform. We talk and discuss with the base of mutual respect, concrete content.

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 現將此帖先行關閉, 如覺會員出言侮辱, 請按舉報鍵, 版主收到舉報會作處理.

作為有質素的家長, 我們要作好身教, 不應這樣發帖針對會員, 謝謝!

如再有會員作出針對會員發帖, 會收警告牌一個, 敬請注意!

同時亦提醒, 開分身已達至個人目的, 一經查核是會被封戶的.
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題