用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 09/10年度升小六 – 得閑入嚟傾下啦
樓主: evelyn317
go

09/10年度升小六 – 得閑入嚟傾下啦 [複製鏈接]

今年各位都派到第一志願, 恭喜咁多位媽咪!

LULU-MAK,

我跟你由小一傾到小六, 知道你與你囡的成長過程, 這次真替你高興, 希望你囡囡升中後繼續努力爭取好成績!
原帖由 LULU-MAK 於 10-7-10 09:10 發表
噚晚終於放下心煩, 緊張, 興奮既心情, 成個人都鬆晒, 一早九點幾就上床大覺瞓.

evelyn317,

你這個大忙人一年只出現一兩次, 都唔同我地傾多啲!
原帖由 evelyn317 於 10-7-11 10:07 發表
恭喜咁多位媽咪同小朋友,大家在BK小學雜談傾咗6年,係時候搬去「初中教育」邊。
我囡囡下星期開始連續三個星期都要返中學,今個暑假真係好忙! ...

阿切,

你都好心水清, 恭喜你終於心想事成!

唔記得講我仔都是入第一志願, 就係自己間中學!
原帖由 阿切 於 10-7-8 19:12 發表

我自行收生階段考了兩間, A and B ....

在填電腦表時, 甲1 只填A .....乙1 都係 A, 頭三個都無再選B........填到第11先再填B (老師話太多人揀既band1如果填埋一起, 會浪費了一次機會) ....

所以, 我會sure係第 ...

原帖由 evelyn317 於 10-7-11 10:07 發表
恭喜咁多位媽咪同小朋友,大家在BK小學雜談傾咗6年,係時候搬去「初中教育」邊。
我囡囡下星期開始連續三個星期都要返中學,今個暑假真係好忙! ...

升上中學真係好忙呢...我囡囡都要連續返中學兩星期...
‹ 上一主題|下一主題