用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣康傑幼稚園(新舊生)入黎傾下啦!
樓主: CJBaby
go

青衣康傑幼稚園(新舊生)入黎傾下啦! [複製鏈接]

最近好忙~
柏彰上星期病了, 仲要入院住了3天, 我得翻半條命

touch wood e+ 兩隻b都冇事, 如果ng係我c得........

今日好開心柏彰同埋芷晴,雪霖一齊去睇《Hello Kitty夢幻音樂之旅》好好睇^^ , 佢地睇得好投入, 之後話自己有份救翻 kitty 公主

仲撞到林卓希添呀:)

[ 本文章最後由 CJBaby 於 07-8-19 23:31 編輯 ]
阿仔221阿女1216

原文章由 saucha 於 07-8-8 22:19 發表
cherryto

可否給我和凱澄媽夏水禮的相片的hard copy 我們,

thx

芷澄媽咪

芷澄媽咪,

我代天諾媽咪答你 佢一早準備好了, 只是等機會比你~
阿仔221阿女1216

原文章由 saucha 於 07-8-8 22:16 發表
hi CJbaby and cherryto,

有無興趣再去一次夏水禮,我約了凱晴媽咪15/8再去一次,出發時間為中午時份,可等小朋友放學才去,

選擇閒日去是因為沒有星期日咁多人,唔使排咁耐

今次一定要準備十足,不然又 ...

小左我地係咪冇咁盡興呢!

夏水禮至到9月2日呀! 我地計劃一下去多次丫
因為真係玩得好開心, 尤其是我地幾個大人:loveliness:
阿仔221阿女1216

原文章由 ck1656 於 07-8-2 07:38 發表
CJBaby,
你好得意呀, 叫人去你屋企玩你又唔向屋企呀??
柏彰真係大個囝喇, 識得自己招呼小朋友.

玩即興   你們都住在青衣, 好方便呀, 我朋友住香港區, 工人姐姐都識得帶詠芝去人家裡玩啦 ...
阿仔221阿女1216

青衣康傑幼稚園(新舊生)入黎傾下啦!

Hello,

Cheuk Hei also tell me meet with them.  He said that its a good show.  What time they go to Ocean Park?  If the time is available, may be I let Hei Hei join with them.

[ 本文章最後由 heikafamily 於 07-8-20 11:07 編輯 ]

原文章由 heikafamily 於 07-8-20 10:38 發表
Hello,

Cheuk Hei also tell me meet with them.  He said that its a good show.  What time they go to Ocean Park?  If the time is available, may be I let Hei Hei join with them.

好呀! 如果咁多個朋友仔一齊去玩一定好開心, 上次我地4個都已經好好好開心~
阿仔221阿女1216

原文章由 CJBaby 於 07-8-20 17:29 發表

好呀! 如果咁多個朋友仔一齊去玩一定好開心, 上次我地4個都已經好好好開心~

你哋幾時去呀?:可唔可以早些通知我呀?

[ 本文章最後由 heikafamily 於 07-8-20 20:36 編輯 ]

原文章由 heikafamily 於 07-8-20 20:34 發表

你哋幾時去呀?:可唔可以早些通知我呀?

等我聽日問下, 再通知你
阿仔221阿女1216

原文章由 CJBaby 於 07-8-20 22:29 發表

等我聽日問下, 再通知你

是不是一定要星期六,日??因為跟住嗰兩個星期六同日都要返工:cry: :cry:

15/8都很好玩,不過無上次同柏樟&天諾一齊咁好玩同咁開心,多啲細路好玩啲,加上當日raining,有啲凍,仲有很多大童 玩,啲小朋友玩有啲危險

芷澄媽咪

柏樟媽咪

kitty是不是很好睇,我個女返來不停講,不過佢話有啲驚,有魔鬼捉kitty,:loveliness:

不要看芷澄平日很惡死又大聲鬧人,其實芷澄是一個胆小的小女孩   

芷澄媽咪

芷澄媽,卓希媽,yoyo媽

下星期三(8/29) 下午放學後去ok嗎? 我已經同凱晴媽約好. 天諾都會去.
阿仔221阿女1216

原文章由 saucha 於 07-8-21 00:01 發表
柏樟媽咪

kitty是不是很好睇,我個女返來不停講,不過佢話有啲驚,有魔鬼捉kitty,:loveliness:

不要看芷澄平日很惡死又大聲鬧人,其實芷澄是一個胆小的小女孩   

芷澄媽咪

kitty真的很好睇, 胆小的芷澄有大姐姐sylvia陪住, 冇有怕啦!
阿仔221阿女1216

原文章由 CJBaby 於 07-8-21 09:59 發表
芷澄媽,卓希媽,yoyo媽

下星期三(8/29) 下午放學後去ok嗎? 我已經同凱晴媽約好. 天諾都會去.

沒有問題,28/8返night,29/8是sleeping day,你們中午出發是完全沒問題,29/8見

芷澄媽

原文章由 saucha 於 07-8-22 15:37 發表

沒有問題,28/8返night,29/8是sleeping day,你們中午出發是完全沒問題,29/8見

芷澄媽

一講到玩就精神
阿仔221阿女1216

原文章由 CJBaby 於 07-8-22 18:02 發表

一講到玩就精神

平讓90%新康傑女仔Kl冬夏季校服及書包

Please pm me if interested. Thanks.

你地又約出黎玩多次呀

你地而家係咪個個都返緊康傑呀?  詠芝八月中向卓思開學到而家都返得好開心呀, 上周仲學識唱一首普通話兒歌, 同埋識得食野前祈禱添呀

我諗詠芝都好掛住n1班同學仔架, 一齊出黎聚聚啦.
我的曳豬囡囡10月12日浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 7.6kg-Mar 05; 8.2kg-May 05; 9.0kg-Jul 05; 9.8kg-Sep 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07

我個仔今年係青衣"康傑"返 N1 , 佢勁鍾意返學, 因為佢話好鍾意個班主任"吳老師", 阿仔仲學識唱好多兒歌添。

原文章由 yfshum 於 07-9-12 01:56 硐表
我個仔今年係青衣"康傑"返 N1 , 佢勁鍾意返學, 因為佢話好鍾意個班主任"吳老師", 阿仔仲學識唱好多兒歌添。

hello yfshum,

歡迎你啊!
咁你有冇睇佢早會橾呀! N組今天可在頭位看啊~
阿仔221阿女1216

原文章由 ck1656 於 07-8-30 22:05 硐表
你地又約出黎玩多次呀

你地而家係咪個個都返緊康傑呀?  詠芝八月中向卓思開學到而家都返得好開心呀, 上周仲學識唱一首普通話兒歌, 同埋識得食野前祈禱添呀

我諗詠芝都好掛住n1班同學仔架, 一齊出黎 ...

ck1656,

係呀! 我地e+得閑or佢地訓醒就一齊去公園玩 or 在家小聚, 好開心
早兩日我都見到你姐姐.e+ 穎芝放幾點, if 你邊日放假接放學, 我地一齊食 lunch or 去玩
阿仔221阿女1216
‹ 上一主題|下一主題