用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 泳天游泳會
樓主: Cathleen
go

泳天游泳會 [複製鏈接]

Re: 泳天游泳會

請問 泳天係咪o係黃埔游   咁同德福o個個..咩藝會有冇關係呢   唔知德福o個間好唔好呢
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

其實好多游會係booked 泳池黎開班的.

而據我所知, 泳天佢起呢兩個地方都有開班~ 我就冇真正去睇過呢兩個場地; 但聽聞黃埔果個好細, 而德福果個家長就唔可以入去, 睇都離開好遠~

ChristyBBmama 寫道:

請問 泳天係咪o係黃埔游   咁同德福o個個..咩藝會有冇關係呢   唔知德福o個間好唔好呢

DK_MAMA@.@ 寫道:
你兩個人煩唔煩d~~
依家係咪唔比人新加入討論先~~
係咪唔比人發言先~~~
係咪唔比d 做阿媽既係到傾下計~~分享下先~~

係既話~~~我唔該你接左個網佢~~~
以後都唔好比人留言回應lor~~
岩岩先係d 朋友口中知道lei 個網有得交流~~
諗住黎傾下計~~分享下野~問下野~~
搵多d野比仔仔玩~~~
咁新加入黎係咪新國民呀~~
咁唔鍾意新國民加入你咪封左個網佢~~
唔好比人註冊登入lor~~~我最憎你地lei d 咁既人~~
好得閒無野做呀~~係要好似d 間諜咁~~
睇下邊個新國民~~~見到有得係到嘈住晒~~
係嫁啦~~我係新國民~~岩岩識玩~~
係咪唔可以先~~
你係咁多閒唔使陪小朋友~~就唔該你搵d野學下~~
增加你d 內涵啦~~~你lei d 叫做咩回應~~
我唔覺得你有答過d咩問題lor~~~
係到亂咁回應~~好想快d 升級咩~~
唔好以為自己有級別就大晒先得嫁~~
你咁細既胸襟~~你覺得自己有資格為人父母嗎?[quote]
HuiTung 寫道:
[quote]
mandyyick 寫道:
新加入國民again??????

[quote]
DK_MAMA@.@ 寫道:
我仔仔之前都曾經試過係佢地到學~~
不過d 教練都好似一般~~個個都好黎攝時間咁~~
無心機教~~無心愛教~~好hea~~又成日同其他人傾計~~
初初以為佢聲譽咁好~~應該都信得過~~點知與事實不一樣~~
有點失望~~
[/quote]

Wakaka ~~~

預左, 所以懶得回應     [/quote][/quote]

Not just these two pools.  The one in Whampoa is 25m whereas Telford is 50m.  They have courses in La Salle Primary, Pui Ching Primary, Renaissance
College etc....  Check their website for details.

佢好似只係問有關黃埔同德福咋禾~

HuiTung 寫道:
Not just these two pools.  The one in Whampoa is 25m whereas Telford is 50m.  They have courses in La Salle Primary, Pui Ching Primary, Renaissance
College etc....  Check their website for details.

HuiTung,

我仔著緊TYR 都ok , 係短袖全件既, 吾厚, 都算薄, 之前jusco 有7折, 好以原價around $350, 折左好抵......著左成個冬天都幾好ar......or 你去ocean center 既運動舖睇下, 都好多款架.....

sadsam 寫道:
佢好似只係問有關黃埔同德福咋禾~

[quote]
HuiTung 寫道:
[/quote]

答多冇壞, 最緊要唔係九唔答八 ...      

bebe1217,

我仔就著Goma 短袖全件, 我都覺TYR幾薄.  我打算買件vest, 見jusco有TYR & Kamachi vest 賣. TYR軟&薄d, 但衫身短及直腰; 而Kamachi 就厚&硬dd, 但衫身長及腰流線型(貼身d).  兩者$相差一半, now 15/16 ....   

HuiTung,

其實呢我都有諗過買件背心, 因為我已有2件全件, 所以我後黎無買, 因為如果d 水真係凍既, 著背心都吾大有用, 所以先吾晒 $再買, 不過我覺得呢2件背心除左牌子吾同, 個款同質地都差吾多, 我覺得買件平既玩下啦.

Hi 各位:

我囡囡暑假第一次學游水,join了"泳天"培正泳池,請問女仔要不要著保暖泳衣or一件頭泳衣ok,除了浴泡、泳鏡、膠拖外,還有什麼要準備,請各位有經驗的媽媽多多提點,謝!   

培正果個池好似係室內bor~, 而加天氣都唔凍, 應該唔駛保暖衣嘛..........?! 你最小心都係小朋友上水果下囉, 即刻同佢褸住好d~ 另外, 唔知你可唔可以沖涼禾?? 你不如問下泳會佢地.......可唔可以~

Chloe-cyrus 寫道:
Hi 各位:

我囡囡暑假第一次學游水,join了"泳天"培正泳池,請問女仔要不要著保暖泳衣or一件頭泳衣ok,除了浴泡、泳鏡、膠拖外,還有什麼要準備,請各位有經驗的媽媽多多提點,謝!   
‹ 上一主題|下一主題