用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 2009-2010 K2M
樓主: keroro_him
go

2009-2010 K2M [複製鏈接]

CRYSTALSO,

終於知道自己個女係咩組~
我個女好似識得一個叫Vika, 呢位同學仔一齊去英基上英文班~~~其餘就係晉晉, 逸bridge囉~無架喇~

原帖由 CrystalSo 於 10-1-21 09:34 發表
All
西瓜組有亞仔,洪祖恩(細孖), Gaille, Jay, Jayson(我唔知有無記錯),佢數左7個小朋友,每組應該有十個,點解??

謙謙同晉晉一組,唔通老師知謙謙同熙熙老友免佢地常傾計,所以分開組。 ...

昨天子謙話有個女同學考英基,原來係上英文班。

原帖由 siusiusu 於 10-1-21 10:32 發表
CRYSTALSO,

終於知道自己個女係咩組~
我個女好似識得一個叫Vika, 呢位同學仔一齊去英基上英文班~~~其餘就係晉晉, 逸bridge囉~無架喇~

keroro_him,

我個女講野一舊舊, 我都親耳聽過佢自己散播自己"讀英基"既謠言~, 子謙講既有機會係我個女~

不過, 佢地而家都k2下學期, 話唔定真係有同學考9月讀英文小一~~

原帖由 keroro_him 於 10-1-21 13:13 發表
昨天子謙話有個女同學考英基,原來係上英文班。

Stilu, All

晉晉有同鄉就是熙熙,佢話無人同佢玩,我聽到都心傷,但見佢時時都話好忙,咁都應該無時間傾計啦,怕且都要讓他們出來聯誼吓。

Crystal

點會無人同熙熙玩,熙熙一叫子謙即到。

原帖由 CrystalSo 於 10-1-21 22:57 發表
Stilu, All

晉晉有同鄉就是熙熙,佢話無人同佢玩,我聽到都心傷,但見佢時時都話好忙,咁都應該無時間傾計啦,怕且都要讓他們出來聯誼吓。

預祝大家聖誕快樂,囝囝囡囡聽教聽話及身體健康

子謙爸爸

uncle Sam,
你在"籠底"摷返呢個thread, 好犀利呀!
我都祝大家聖誕快樂, 新年進步, 開開心心!!!
原帖由 keroro_him 於 10-12-23 12:58 發表
預祝大家聖誕快樂,囝囝囡囡聽教聽話及身體健康

子謙爸爸
‹ 上一主題|下一主題