用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Catherine's 報喜區 PN14/15
樓主: Ern
go

St Catherine's 報喜區 PN14/15   [複製鏈接]

回覆:doctormama 的帖子

Sorry a..我check左幾次都唔見有你個pm msg..

個whatsapp group已經full左,依家我地有個fb gp.你有無join? :)

doctormama  ohhh.. 竟然會咁!我仲係頭幾個PM電話比你添!算啦。。its okay  發表於 14-4-1 03:04
doctormama  ohhh.. 竟然會咁!我仲係頭幾個PM電話比你添!算啦。。its okay  發表於 14-4-1 03:04

「St Catherine 2014 PN交流群組」,有 WeChat 的可PM你的WeChat ID,要求加入。

回覆 hilouisll 的帖子

我都係住荃灣,我仔入pm班

紅磡SC pm offer..封信寫in general pn pm 會assign k1 pm, 請問有冇人知轉am 嘅機會大唔大呢?

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

Maggieangelau 發表於 14-4-1 11:34
紅磡SC pm offer..封信寫in general pn pm 會assign k1 pm, 請問有冇人知轉am 嘅機會大唔大呢? ...
其實點解要轉AM/PM?

SC日後所有K2班都只係得PM, K3只係得AM.

總有機會要返AM/PM
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

My son got am offer and we live in tsuen wan.
Nice to meet you all!

引用:My+son+got+am+offer+and+we+live+in+tsuen

原帖由 mgtoalice 於 14-04-01 發表
My son got am offer and we live in tsuen wan.
Nice to meet you all!
Congrat! I live in TW too. Have u joined the fb and whatsapp group?

引用:Quote:Maggieangelau+發表於+14-4-1+11:34+

原帖由 hkpapa852 於 14-04-01 發表
其實點解要轉AM/PM?

SC日後所有K2班都只係得PM, K3只係得AM.
我都想知有冇機會。因為家姐到時K3返上午,想佢哋一齊返。

引用:紅磡SC+pm+offer..封信寫in+general+pn+pm+

原帖由 Maggieangelau 於 14-04-01 發表
紅磡SC pm offer..封信寫in general pn pm 會assign k1 pm, 請問有冇人知轉am 嘅機會大唔大呢? ...
雖然我都想,不過相信機會不大。眼見好多家姐亞哥讀緊K3 am,細佬妹K1都只能給 pm offer.

回覆:St Catherine's 報喜區 PN14/15

請問st cat  P N 有冇校車去港島區架?

回覆 Bean2012 的帖子

pn 無校車的, k 班先有

引用:請問st+cat++P+N+有冇校車去港島區架? +

原帖由 Bean2012 於 14-04-01 發表
你去fb group,組緊nanny bus.

有無媽媽知道PN 升k 1的interview, 會是很formal的,還是看上課程況?

引用:請問st+cat++P+N+有冇校車去港島區架? +

原帖由 Bean2012 於 14-04-01 發表
我處理緊下午班,行西隧,另有家長處理上午班,應該是港島東。

doctormama 發表於 14-4-1 03:11
「St Catherine 2014 PN交流群組」,有 WeChat 的可PM你的WeChat ID,要求加入。
Doctormama, PM you la, thank!

請問fb group 係咩名啊,我又想join啊?

引用:請問fb+group+係咩名啊,我又想join啊?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

申請左啦,請接受加入啦

I think PM Facebook link, otherwise, EK版主會force close this topic. 我見有其他版真係會給版主force closed. Thank you arr...

‹ 上一主題|下一主題