用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教石鐘山紀念小學 2013-2014小一同學會
樓主: tammyhw
go

2013-2014小一同學會 [複製鏈接]

回覆:2013-2014小一同學會

請問帶回校的練習內的CD ROM和CD要留起嗎?

魅力王子 醒目開學勳章 王國長老

引用:e-class++,+入面既同學錄+updated++左啦..+

原帖由 鼻涕蟲 於 13-09-02 發表
e-class  , 入面既同學錄 updated  左啦..
今日留咗底喇

引用:請問帶回校的練習內的CD+ROM和CD要留起嗎? +

原帖由 baubaulee 於 13-09-02 發表
請問帶回校的練習內的CD ROM和CD要留起嗎?
可留起

今日交埋隻CD ROM俾老師Tim!
唯有聽日寫紙仔攞番。
煩到老師,真唔好意思!

今日同阿囝試做奧數練習,佢好like .
要買啲練習俾佢玩下先!

睇下通告 20 , 低年級有游泳堂.....

阿囝呢幾日入了醫院......完全唔知學校派了咩通告.. 現在有些擔心, 有些通告有Deadline, 如果交唔到通告會無得參加一些活動...........  
url=http://www.TickerFactory.com/]

回覆:tammyhw 的帖子

上校網睇通告啦,好update

引用:阿囝呢幾日入了醫院......完全唔知學校派了

原帖由 tammyhw 於 13-09-04 發表
阿囝呢幾日入了醫院......完全唔知學校派了咩通告.. 現在有些擔心, 有些通告有Deadline, 如果交唔到通告會 ...
昨天填咗牙科保健申請表。

聯絡老師睇下有冇協助

游泳問卷調查, 沒有,登入名稱及密碼?? 點做??

引用:游泳問卷調查,+沒有,登入名稱及密碼??+點做

原帖由 meifan 於 13-09-04 發表
游泳問卷調查, 沒有,登入名稱及密碼?? 點做??
昨天寫紙仔問咗班主任,回覆是'已貼於手冊P92', 但衰豬今天漏咗手冊在學校,未睇到!

回復 baubaulee 的帖子

thank you very much

你們的小朋友有無參加校際朗誦節?
url=http://www.TickerFactory.com/]

阿囝話班主任很惡

引用:你們的小朋友有無參加校際朗誦節?

原帖由 tammyhw 於 13-09-09 發表
你們的小朋友有無參加校際朗誦節?
有呀!阿女被老師揀了參加了中,英文朗誦!

叻女喎, 阿仔嗰班係想參加就自己拿出去拿表格

請問佢地下午分組士多啤梨蘋果橙係代表边樣叻边樣仍需努力?

引用:請問佢地下午分組士多啤梨蘋果橙係代表边樣

原帖由 DolphinDoll 於 13-09-11 發表
只記得老師話奇異果組最弱車利子最叻!

DolphinDoll 發表於 13-9-11 15:18

1.紅(櫻桃)2.橙(鮮橙)3.黃(香蕉)4.綠(奇異果)5.藍(藍莓)6.紫(提子)

叻------------------------------------------------------------------------------>弱

ocean~mami  黃係芒果  發表於 13-9-11 22:58

請問已經公佈了分組嗎?

‹ 上一主題|下一主題