用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 準備2013年 SPN , 大家say個 Hi~~~
樓主: WINDYNam
go

準備2013年 SPN , 大家say個 Hi~~~   [複製鏈接]

回復 Doyoobi 的帖子

Haha.....無計啦。太想個囡入到SPN

希望機會留俾啲有準備嘅人吖。

貢獻勳章

引用:回復+Doyoobi+的帖子 Haha.....無計啦。太

原帖由 WINDYNam 於 13-03-13 發表
回復 Doyoobi 的帖子

Haha.....無計啦。太想個囡入到SPN
林書豪?

[img]http://forum.baby-kingdom.

回復 KaHeiBaBa 的帖子

唔好笑我啦。

回覆:WINDYNam 的帖子

回復 BALL_B116 的帖子

大家咁話!所以我好想收到粉紅及粉黃色信!!!

我都報咗, 話時話個日無咩人交表....唔知今年係咪機會大D 呢...哈哈

我想問佢地係咪用返我地個回郵 因為我見舊年個POST又話個信封有分顏色??定係我唔誤會了係信紙顏色...

仲有真係要多謝咁多位前輩既分享, 無論得唔得都好, 都叫做盡過努力~~

感謝感謝~~~

回復 WINDYNam 的帖子

努力加油!!

回復 honey_karen 的帖子

Yup, they will use the evelope we submit and just the colour of the letter inside will be different.

唉, 我老公今日笑我....話我諗壞腦, 成日諗SPN會收我個囡
(因為我個囡係8月B, 所以我都知較少chance)

佢叫我諗著收waiting letter......唉, 有邊個會想收藍色信wor....

貢獻勳章

引用:唉,+我老公今日笑我....話我諗壞腦,+成日諗

原帖由 WINDYNam 於 13-03-15 發表
唉, 我老公今日笑我....話我諗壞腦, 成日諗SPN會收我個囡
預祝成功獲得面試-->取錄,加油呀 !!

[img]http://forum.baby-kingdom.

回覆:準備2013年 SPN , 大家say個 Hi~~~

3月中了,好快到4月,希望快D收到信,有得in!

回復 tam_bb 的帖子

係囉, 同呢度d朋友傾吓傾吓, 時間過得好快!!

在幼稚園討論那邊有個post關於SPK,睇完都覺得幾唏噓! Not want to share valuable information and present logical thinking, instead, some would like to argue with others! 現在少了前幾年的熱鬧討論情況是可以理解! 希望這裡保持以往的寧靜, 平和的氣氛下暢所欲言

totorobus 發表於 13-3-15 09:43
在幼稚園討論那邊有個post關於SPK,睇完都覺得幾唏噓! Not want to share valuable information and present ...

我都唔明點解今年會攪成咁, 其實果兩位有免費龍校既家長既然咁穩陣都唔洗考SPK啦, 有無人幫都係咁話. 有D開於SP既野唔係事實, 不過費事再加把口嘈, 都係少出聲為妙. 有心既家長自己會find out the fact.

雖然好學校好多, 但對我呢D百無又唔係世襲既家庭, 入到SPC已經心足, there's always something better, 只係睇你要求.

touch wood, 我地呢到由2009年傾到而家大家都仲好老友呀

那個post消失了

引用:唉,+我老公今日笑我....話我諗壞腦,+成日諗

原帖由 WINDYNam 於 13-03-15 發表
大家一齊加油!

‹ 上一主題|下一主題