用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 07年播道小一第一輪有結果啦!
樓主: Dennisk
go

07年播道小一第一輪有結果啦! [複製鏈接]

Re: 07年播道小一第一輪有結果啦!

You're welcome...............  

我想問下第一round 已收的家長, 你們交的留位費過左數未呀, 我13號已寄出, 但到今日都未過數, 我好擔心學校收唔到呀, 所以想問問各位家長.

midcochow 寫道:
我想問下第一round 已收的家長, 你們交的留位費過左數未呀, 我13號已寄出, 但到今日都未過數, 我好擔心學校收唔到呀, 所以想問問各位家長.

14號當日我親自打個電話去學校問,佢地話係遲D先過數,無問題的請放心。

Dennisk

唔該晒你呀, 我真係好怕寄失, 我打電話問, 佢哋又要遲d 先覆到我.

i submit other days by hand
Dennisk
did u interview DBSPD?
I HOPE TOMORROW IS SEP OF 2007, HOPE CAN AS SOON AS POSSIBLE LET HIM STUDY EC

matthew_mama 寫道:
i submit other days by hand
Dennisk
did u interview DBSPD?
I HOPE TOMORROW IS SEP OF 2007, HOPE CAN AS SOON AS POSSIBLE LET HIM STUDY EC

DBSPD 28th 先int. 我成日都問太太點解咁耐都未開學嘅?

DBSPD 28th 先int. 我成日都問太太點解咁耐都未開學嘅?  
i want to skip k3 too, but this year his school homework heavy more and 1 week 1 time dictation, let me feel so ....................
next year may let me die
where did u live, will u move, i remember that u live so far away,right?

where did u live, will u move, i remember that u live so far away,right?

可以為我地賣樓祈禱

ok,no problem
matthew ma
Dennisk 寫道:
[quote]

可以為我地賣樓祈禱 [/quote]

Dear all,

我之前都有你哋同樣的感覺, 就响2005年9月份收到E.C.的取録通知書. 馬上乜都唔理第一時間交咗留位費先
(唔好講笑).     

到了K3的時后, 所有測驗跟評估都沒有緊張應付(因為已有皇牌在手).  然后一切平穩度過, 抱著緊張的心情迎接小一來臨.

哈哈!! 現在加入了E.C.的大家庭.  一切都開開心心, 快快樂樂.  正是我和囡囡選擇這所學校的原因.  (雖然我哋並不是教徒, 但係都要誠心咁講一聲 "THANKS GOD")      

RonWeasley 寫道:
Dear all,

我之前都有你哋同樣的感覺, 就响2005年9月份收到E.C.的取録通知書. 馬上乜都唔理第一時間交咗留位費先
(唔好講笑).     

到了K3的時后, 所有測驗跟評估都沒有緊張應付(因為已有皇牌在手).  然后一切平穩度過, 抱著緊張的心情迎接小一來臨.

哈哈!! 現在加入了E.C.的大家庭.  一切都開開心心, 快快樂樂.  正是我和囡囡選擇這所學校的原因.  (雖然我哋並不是教徒, 但係都要誠心咁講一聲 "THANKS GOD")      

真係太好了, 我現在的心情同妳都差無幾

DEL

唔知今年EC收男多D定女多D呢?

Dennisk 寫道:
唔知今年EC收男多D定女多D呢?

昨年小學收女多!
該用戶已被刪除

happyallthetime73 寫道:
William,

只係想八吓, 你個係仔定女呀 ?   以前小學讀邊間呀 ?

是仔仔! 讀邊間? 已pm你!
‹ 上一主題|下一主題