用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!" ...
樓主: yuenwa
go

基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!" [複製鏈接]

Re: 基督教服務處時代幼兒學校-2005 (Part 2)

小倩 寫道:
亞索:

乜你得閒都連我換走O左隻都知...  

妖, 人地個post 出之前見係隻雞先比吓面話好笑, 出個post 你嘆之麻, 點知轉頭比你拿走咗佢jet!?~ 冇隻雞嚮樹都唔得意既!~ :tongue:

醒目開學勳章 冬日勳章 王國長老

Re: 基督教服務處時代幼兒學校-2005 (Part 2)

妖, 大佬响人O地毫無心理準備下剎返來O架!!      

小倩 寫道:
妖, 大佬响人O地毫無心理準備下剎返來O架!!      

咁又係, 佢話同我大佬換"更"wor~~~  :tongue:

oh! 聽日輪到我大佬嚮樹, 都好, 比佢take a rest 啦大佬, 我大佬sat 同sun 都ot 咗架, 比佢番來見吓佢老婆都好丫!     :  :

亞索:

咁聽日到你唔可以咁free囉~~~ 聽日我阿姐返來, 我又會好多O野做啦!!    

亞索,
禾都唔豬點解架????佢淨係話上午唔好返公司啦...下午再另外通豬.....

小倩,
禾老闆唔會叫禾做lee d 高危事情架....萬一禾出左事....~~~~~佢邊有$$$賠呀.

小倩,
甘~~你有無比佢捉到你吞POK呀????

Mary,

出面環境如何? 今日係你個邊遊行喎!

今日玫瑰, 桂芳同唔知邊個返左學, 如果得3個同學, 佢地成日未好悶囉? 可能成日做圖工!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

yuenwa 寫道:
Mary,

出面環境如何? 今日係你個邊遊行喎!

今日玫瑰, 桂芳同唔知邊個返左學, 如果得3個同學, 佢地成日未好悶囉? 可能成日做圖工!

玫瑰媽,

arm arm 遮住, 睇唔到!

不過見到海面上有艘警方快艇成朝圍繞會展駛黎駛去巡邏~~~~

我好C鍾意呢個公仔~~~~ 超搞O野!!

亞索:

你大佬又話返來交更O既~~~ 都唔見人!!

玫瑰媽:

今日我遲O左返來, 同Kevin睇完醫生大概10:00返到演藝, 外面一切大致平靜, 差佬多過行人囉!!  

ROSEMA,
亞比,柏恆都有返呀....今日應該有VCD睇....

小倩 寫道:

玫瑰媽:

今日我遲O左返來, 同Kevin睇完醫生大概10:00返到演藝, 外面一切大致平靜, 差佬多過行人囉!!  

小倩,

但您有冇望過去金鐘花園? d 人嚮金鐘花園哇... 我今早已見到d 人做setting..

亞索:

演藝&金鐘花園條路好似"風馬牛"噃... 唔通無情情走上天橋裝下附近咩環境呀~~~ 我穿過橋底度成班差佬好似想圍剿我咁, 仲唔行快2步咩!!

QUINCY121HK 寫道:
ROSEMA,
亞比,柏恆都有返呀....今日應該有VCD睇....

比媽,

您番咗工喇?    

親愛的靚太,

請問有冇8個百佳印花, 可以比我? 我欠8個, 換購隻煎pan     

BTW, 百佳換購的煎pan好用嗎? 值不值得換?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

玫瑰媽:

我有2個, 點俾你?  

南韓示威者再與警方衝突
12月 14日 星期三 13:00 更新

一批南韓反世貿示威者中午在灣仔鴻興道再與警方爆發衝突,搶走部分盾牌,警員再用胡椒噴霧對付。

廣 告

該批示威者今早參加大遊行,當他們遊行到馬獅道時,突轉入鴻興道,衝近警方防線,與警方對峙。他們今次有備以來,戴了帽子、眼罩或保鮮紙,以防範警方使用胡椒噴霧。

示威者到場後打鑼打鼓,高叫口號,並要記者向後退,他們依指示坐下,等候命令。警方大批防暴警察增援,他們手持長盾牌。

該批示威者在中午12時40分開始衝擊警方防線,拳打腳踢盾牌,並搶去至少4塊盾牌,警方向示威者噴射胡椒噴霧,並用警棍揮打。

各位靚太去接千金既時候, 都要小心! 小心!  :-|

小倩,

麻煩你比亞索, 亞索交比佢個c6好老公, 再由他交比我

yuenwa 寫道:
小倩,

麻煩你比亞索, 亞索交比佢個c6好老公, 再由他交比我

rose 靚太,

我隻6要下星期一至比到您架bor, 您唔會趕住用架可?    

亞索,

唔趕, 仲有時間, Thanks a lot
‹ 上一主題|下一主題