用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 阿聯酋航空周三停航
樓主: Umi
go

[英國] 阿聯酋航空周三停航 [複製鏈接]

Taimum 發表於 20-3-24 10:21
你就好啦!本來28号CX直航,想提早,又唔比我online 改期,要打電話去改,waitlist緊25号,但又無消息!! ...
其實機會都好大,香港封關唔比非香港居民入境及過境起碼會因此讓出一成機位出黎,大家努力

Taimum 發表於 20-3-24 10:08
你自已網上改?我wait緊W class,我都想自己改,但唔比我online改!

我改過幾次都得,你Online 改唔到,出現error?

hongkeikei 發表於 20-3-24 14:28
我改過幾次都得,你Online 改唔到,出現error?

提早到26号啦!早兩日都好!真係要我打去先改到,好彩好快接電話,真係多謝我朋友幫我睇住!職員話今日都有下午機,唔敢搏,佢地又未起身,又唔知執好行李!

回覆樓主:

果晚宣佈立刻揾朋友幫忙是agent,零晨話26號有直航,星期—早上再追23號有位,晚機飛,剛到達港!

poonseelai    發表於 20-3-24 17:45

Taimum 發表於 20-3-24 15:03
提早到26号啦!早兩日都好!真係要我打去先改到,好彩好快接電話,真係多謝我朋友幫我睇住!職員話今日都 ...

我好彩改到25号,一個趕及 storage company 今天去 pick up, 警察唔比 storage company 上樓入人屋,要自己搬落樓,一個未安排到shipping company, 遲D再算
‹ 上一主題|下一主題