用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問邊度學中國舞好??
樓主: cookie
go

請問邊度學中國舞好?? [複製鏈接]

Re: 請問邊度學中國舞好??

Mimi_mummy~ thz a lot

kayan_329

我想問一年會有幾多次表演或比賽架 ??? 我囡囡好鐘意著嗰 d 跳舞衫架   我諗住報平日班,暑期班無人可以揍囡囡去, 所以無辦法啦  

哈~ 呢個我可以代答wo~
因為我有2個囡o向米雪爾學緊中國舞

呢間一年最少有一次晚會ga,今年9月尾就有la,
我個細女o個班o岩o岩開始排舞,
你而家報名都仲趕得切排舞wo!

而且呢間d表演衫超級靚,你一定會好鐘意,
你去佢地個網頁睇下就知我冇呃你ga lar   
你睇我囡囡幾勁!!! [img align=left]http://www.micheldancingstudio.com/ku2.jpg[/img]

米妮~你報o左未ar 會去邊grade 係一年最少一次ka 不幸地今年我參加唔到呀 而家仲可以參加埋表演 你快d同你女女報啦 我地班6月頭就開始排舞了

Ar_dei

你兩個囡囡幾歲呀 ?? 學咗幾耐呢 ?? 我囡囡下個月就九歲啦,你話九月尾有晚會,係咪全部級數都會有呀 ??  我諗住星期日去報名唔知即刻上堂得唔得,我聽日打去問清楚先。

kayan_329

係咪分年齡分grade 架 ?? 我報咗名再話你知啦

米妮~好似半個鐘之前去報名就得ka la 好ar 你報o左話我知啦 係要睇年齡分ka 有時又會睇o下你有冇學過跳舞

kayan_329

我今早打咗去問啦,係得架     咁我聽日要早半個鐘要去到,跟住就上堂,佢話九月份有表演,聽日會排位,聽日報名都仲可以趕得切九月份既表演,我囡囡一定好開心呀    

恭喜你女女呀hehe 咁係邊個grade

kayan_329

聽日再報告你聽邊個 grade 啦    我無同亞囡講聽日返跳舞班呀      頭先佢仲問我聽日有咩節目,我話聽日講你知啦。

聽日帶佢去sin比個驚喜佢la 有靚衫衫著lor 如果學校可以出多d印有學校標誌ga野仲好ar hehe 唔知你女教表演係ms wong or ms chan 呢 我地表演係ms chan but考試班就ms wong

kayan_329

聽日我先 report 比你知啦  

kayan_329

我囡今日返咗第一堂啦,佢勁開心呀   
亞囡個miss姓姚,佢按年齡分grade,囡囡   grade 4,希望亞囡可以跟到d進度啦,如果唔係九月都唔知有無份去表演呀

米妮~你女買果套衫係點ka 有冇開心到喊 應該點都會有表演ga 如果你女之前學過就更好 隹欣我之前冇學過中國舞 同埋我係因咁o岩grade8係星期2 grade7係星期6上 2個grade我個times都係ballet表演綵排 但中國舞我唔知去grade7好 or grade8好 你可以比d意見我ma

hello 米妮 and  kayan_329,

我囡囡今日又係返第一堂叮,又係勁開心呀,
教我個囡係miss wong,我個囡返grade 3 彩虹總校,
咦!咁你今日見唔見到我

ireneirene ~咁咪係校長教lor gds你女之前有冇學過ka 

kayan_329,

我唔知佢係咪校長喎!我估唔係,因為同網上面啲相唔係
好似樣,今日個miss wong戴眼鏡架,我個女之前跳過兩
年多爵士舞!

咁唔係la 校長唔戴ka 但very nice 

kayan_329,

咁教我個女個miss wong你見過佢未

你係咪講緊"細"miss wang ar? 佢係咪細細粒ga?
o個個應該係校長個妹......
全部米雪爾學生or家長都識佢ga la!
佢係校長o既高徒,平時d表演你都會睇到佢跳舞,
9月25號晚會你就會睇到ga lar, 跳得幾好ga~
我個女跟校長學o左幾年ga lar,"細"miss wang就做助教~
但係好係話考到教師證書之後就開始自己教lar~
佢跟校長咁耐我覺得佢都會教得唔錯,因為方法會似校長,
所以都好有保證,放心la
你睇我囡囡幾勁!!! [img align=left]http://www.micheldancingstudio.com/ku2.jpg[/img]

Ar_dei,

係咪細細粒
‹ 上一主題|下一主題