用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 康傑11月只interview 歲半大b,咁即係cut 531前出世? ...
樓主: jchan610
go

康傑11月只interview 歲半大b,咁即係cut 531前出世? [複製鏈接]

我個小朋友今年k1, 細b, 都經歷左兩年搵學校既苦況, 無數reject...
如果你有去其他interview, 就知道細幾個月真係差好遠. 就算比你照in, 大b表現點都有優勢, 所以個人覺得18個月先in係合理既.
不過如果學校一早講就可以少d誤會...

引用:Quote:原帖由+Makminnie+於+13-10-15+發表

原帖由 MuiC 於 13-10-16 發表
都係一般面試內容,砌高積木,比車/波老師,執拾玩具,指住我問佢我係邊個。有樣特別少少

...
原來仲講緊咖!唔該曬吖

我果女都係10月細b, 都有收呀, 而家仲原校升k1
康傑真係幾好, 由上到下都好有愛心
我覺得夠18個月先in幾好喎, 起碼每個去in 既小朋友都係處於同一個月齡
而且佢地真係有位offer 比細b既, 上年亞囡讀n 既時候, 我見由十月到二月都有細b插班, 同埋佢地唔係是但安排小朋友插班, 而係規定左每兩個月一次一批小朋友一齊插, 仲會安排成個月既適應期比呢批小朋友, 期間係會有一個專責老師睇住佢地

請問而家康傑既雜費同茶點費每月幾多錢呢?謝!

回復 idkuromi 的帖子

每間分校都唔同收費架, 你想知邊間分校呀?

回復 tszlongbaba 的帖子

我估不會相差太大的 ... 小朋友會in 海怡分校
另外兩間如有資料,也可參考

謝!

回復 idkuromi 的帖子

馬鞍山校, 學費$2,996

‹ 上一主題|下一主題