用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日去完崇真面試!
樓主: margarita0510
go

今日去完崇真面試! [複製鏈接]

話時話我以為同組應該差唔多年紀, 點知我同組果個女仔大成9個月, 所以表現都有好大差別,  係有d奇怪

回覆:今日去完崇真面試!

in英普,單獨in,無同組

我都係唔明佢點可以咁多人pick 佢岩既..見得個5 mins...知得幾多呢?

引用:話時話我以為同組應該差唔多年紀,+點知我同

原帖由 bbtomatobb 於 15-10-19 發表
話時話我以為同組應該差唔多年紀, 點知我同組果個女仔大成9個月, 所以表現都有好大差別,  係有d奇怪:nothin ...
佢都分刻意分組⋯
事源我交文件係幾分鐘,我仔玩玩具唔肯走就喊,到喊完一入面試房就安排面試,所以佢地都冇理2個小朋友年紀問題⋯⋯

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

引用:Quote:原帖由+bbtomatobb+於+15-10-19+發表

原帖由 cameo 於 15-10-19 發表
佢都分刻意分組⋯
事源我交文件係幾分鐘,我仔玩玩具唔肯走就喊,到喊完一入面試房就安排面試,所以佢地都 ...
更正

「佢都冇分刻意分組」

~~~My dogs Phoebe,Minnie,Ah Bert and Rico~~

崇真係收D靜嘅學生,所以答唔到問題唔一定fail,相反喊或坐唔定就九成九fail

回覆 RRRRGGGG 的帖子

一樣!

上年講座好似有講過收生人數,不是一半一半,係主流多好似2班。不過唔知今年係咪

IN 國際

入房交表時 有兩位老師。一位企係個櫃度填分,一位手拎住個手公仔。

排隊交表時 ,手拎公仔個位老師同每位小朋友講 國語 早上好。睇下每位小朋友 有無反應,拎手公仔個位老師一路同小朋友傾一路睇住小朋友貼紙個號碼。

傾完會返去同返填分數個位老師到講返比佢知個號碼等佢mark 低。  因為拎公仔個位老師來回做左兩次,可能第一次無咩小朋友比反應佢,佢再做比多次機會d小朋友,所以我來回見到兩次個老師 講完 另一位老師mark 低分數係張紙度。

引用:IN+國際 入房交表時+有兩位老師。一位企係

原帖由 WM58321 於 15-10-20 發表
IN 國際

入房交表時 有兩位老師。一位企係個櫃度填分,一位手拎住個手公仔。
係呀。。我囡同個兔仔講hao,  之後老師講拜拜,我囡有講拜拜,但開頭我囡都冇反應,老師嚟多次講先講hao

引用:Quote:原帖由+WM58321+於+15-10-20+發表IN+

原帖由 fatdogman 於 15-10-20 發表
係呀。。我囡同個兔仔講hao,  之後老師講拜拜,我囡有講拜拜,但開頭我囡都冇反應,老師嚟多次講先講hao

...
但我係第一批課室,入到去已經有幾個交表,無坐底過,跟住就要去另一課室度interview,我就係被遺忘果個⋯因為我坐左20分鐘都無人通知我可以交表,我去排隊時仲以為我係新一批入黎課室,叫我坐係度玩

‹ 上一主題|下一主題