用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生幼稚園可以上網報名啦
樓主: margarita0510
go

民生幼稚園可以上網報名啦 [複製鏈接]

回覆 yipleo 的帖子

今朝打去問左校務處, 你可以將PAYPAL PAYMENT TRANSCATION RECORD EMAIL 去 [email protected] 寫低小朋友中英文名, 出生日期, 你的聯絡號碼及電郵, 會有人覆返

回覆:民生幼稚園可以上網報名啦

次次都要等下個00 ,申請唔到

回覆:Jolly333 的帖子

我頭先係追住部電腦,9:57後開襟,襟到10:00,成功報名,報完後,10:10再貪得意試都話要00再試

szwani2412 發表於 15-10-19 09:40
回覆 kaykaychu 的帖子

我都係去到俾完錢個畫面, 跟住去唔返個主頁印表格同問卷, 校務處又係話俾左錢就OK, ...
我第1日就報名, 留hotmail 的, 到而家都冇收到條link. (之前打去校務處話1-2日就會搞好會收到email, 跟住條link去比錢就得)

回覆:suetmike 的帖子

我星期六下午交表好順喎

我係hotmail ,都收唔到。

我係hotmail ,都收唔到.....

會唔會去咗SPAM MAIL 個FOLDER?

回覆:suetmike 的帖子

我老公都係留hotmail, 又係無收到email, 佢今日打電話去學校問,學校話hotmail全部彈回頭,所以叫我老公再比另一個email比佢,然後我哋先收到個email
你快d打去學校提供另一個email啦

引用:Quote:原帖由+yeahyan11+於+15-10-16+發表w

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 gamabonbon 的帖子

睇返Post#13... 有人放左條LINK上去呀

引用:報名表只准選上午班或下午班,咁點決定英粵

原帖由 maylulu 於 15-10-16 發表
報名表只准選上午班或下午班,咁點決定英粵班or英普班?
有冇人知?

mightmight 發表於 15-10-19 14:41
我老公都係留hotmail, 又係無收到email, 佢今日打電話去學校問,學校話hotmail全部彈回頭,所以叫我老公再 ...
謝謝你剛打左去, 原來用chrome & hotmail都係唔得架..

Hotmail收到,但係去左junk Mail

剛才終於打了電話過去問, 佢地淨係講一大輪理由, 又話咩太多人apply, 又話咩hotmail 同 yahoo 個 serve 一齊down 左喎.....哈哈, 真搞笑! 但到最後都唔肯send 多次個報名表去我其他email, 仲叫我等多3, 4日. 話到左星期五仲未收到個確認email先再打俾佢地. 算啦, 感我即管就再等多佢地幾日囉

引用:回覆+yipleo+的帖子 今朝打去問左校務處,+

原帖由 szwani2412 於 15-10-19 發表
回覆 yipleo 的帖子

今朝打去問左校務處, 你可以將PAYPAL PAYMENT TRANSCATION RECORD EMAIL 去 applicati ...
Thanks.  I tried and got their reply already.  For those who haven't got the email confirmation.  Pls try this method

yipleo 發表於 15-10-19 16:58
剛才終於打了電話過去問, 佢地淨係講一大輪理由, 又話咩太多人apply, 又話咩hotmail 同 yahoo 個 serve 一 ...
你send email 去呢度 [email protected] 寫低小朋友中英文名, 出世紙號碼, 聯絡號碼, 佢地會電話回覆, 我昨日下午send, 一個鐘左右就覆我啦, 今早終於搞掂晒, 希望幫到你

suetmike 發表於 15-10-20 09:44
你send email 去呢度 [email protected] 寫低小朋友中英文名, 出世紙號碼, 聯絡號碼, 佢地會電話 ...
最好用gmail, 一定收到佢條叫payment 條link

各位未收到email通知的媽咪請check junk mail,頭先發現通知信被掃入junk mail,好彩未click all del

引用:剛才終於打了電話過去問,+佢地淨係講一大輪

原帖由 yipleo 於 15-10-19 發表
剛才終於打了電話過去問, 佢地淨係講一大輪理由, 又話咩太多人apply, 又話咩hotmail 同 yahoo 個 serve 一 ...
可以check check junk mail

‹ 上一主題|下一主題