用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: babykeikeikei
go

陳守仁 [複製鏈接]

De Vinci code:
貼紙 - 音樂椅贏左 - 全隊有 或 輸了黑面; 2 張 - 玩時手按椅出貓, 比多張作記號
糖 - 中数問題答得85分以上
磁石 - 英女問題答得85分以上
以便在旁老师記錄
個frd話,吾知多可靠......

回覆:陳守仁

My son told me he was the loser in the musical chair.  He only got one magnet sticker and candy.

And he told me all kids can get candy after the interview.

我女話玩完音樂椅要去另一個室,有老師講故事,然後逐個去答問題,而且有4個老師,小朋友都要逐一行去每個老師度答問題,有問中,有問英

引用:De+Vinci+code:貼紙+-+音樂椅贏左+-+全隊有

原帖由 supermmsuper 於 14-10-25 發表
De Vinci code:
貼紙 - 音樂椅贏左 - 全隊有 或 輸了黑面; 2 張 - 玩時手按椅出貓, 比多張作記號
糖 - 中 ...

引用:Quote:原帖由+supermmsuper+於+14-10-25+發

原帖由 kowmum 於 14-10-25 發表
呢個圖先啱

my son said teacher asked him 小巴有幾多個座位? 8張床拍多3張埋去,有幾張?

Argyle 發表於 14-10-25 11:33
第三圈一定係
點解一定係?

我仔得磁石和糖,音樂椅輸左(吾知有無黑面),仲同小朋友喪傾計

回覆:HSH2 的帖子

小巴有幾個位?wa。。。4歲幾小人仔成日坐都未必知。何況從未坐過。

HSH2 發表於 14-10-25 23:56
my son said teacher asked him 小巴有幾多個座位? 8張床拍多3張埋去,有幾張?
問的士有幾個位就知

今日答問卷第二題答到錯晒

我冇貼紙,事實我阿仔音樂椅輸左,不過我好細心留意阿仔個組,出黎時好多人都冇;另外我阿仔有糖,不過我見人人都有。阿仔話英文故事係用機器(我估係播帶),然後老師用iPaq問,佢篤答案。佢話有條係問邊個打爛野。仲有打翻頭。其他佢就唔係講

回覆 maomaochoi 的帖子

"佢話有條係問邊個打爛野。仲有打翻頭。其他佢就唔係講"... 我個仔都係講類似嘅野.

佢仲話入面有4個station, 2 個用中文答, 2個用英文答, 有玩音樂椅.
我眼見佢個組人人都係攞漢堡包糖, 而佢個粒就係最普通嘅糖, 問佢點解, 佢話派晒咪無囉, 一D唔開心都無.
盡左力就好了, 6千人報入到2nd-in, 我已經覺得佢好叻, 考試點都要講運氣, 我都要學習孩子的平常心!
大家加油!!

回覆 babykeikeikei 的帖子

no standard answer (as stated in the questionnaire), nothing could be wrong, Stay positive laa

2nd in 得星期六一日嗎?

引用:回覆+maomaochoi+的帖子 "佢話有條係問邊

原帖由 login_mc 於 14-10-26 發表
回覆 maomaochoi 的帖子

"佢話有條係問邊個打爛野。仲有打翻頭。其他佢就唔係講"... 我個仔都係講類似嘅野 ...
唔通我仔同你一組?我係漢堡飽糖

回覆 supermmsuper 的帖子

勁~咁都知?

我以為磁石貼係獎勵爸爸答題答得好…

引用:Quote:原帖由+kiov+於+14-10-25+發表仔話有

原帖由 傻太 於 14-10-25 發表
1 + 3 is what letter?

我無問佢in乜,但搭車時佢係咁問我問題
Question should be what is the number between one and three (according to my girl)...I thought she is teasing me....

‹ 上一主題|下一主題