用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教中心幼稚園暨幼兒園
樓主: kvvvcheung
go

基督教中心幼稚園暨幼兒園   [複製鏈接]

回覆 apple_love 的帖子

我本來都以為佢係考小朋友,係早一晚失眠上網睇下野,見到佢個校長個訪問,話會問家長對佢學校有咩了解,我即刻上佢學校個網睇,係度背野,真係自己考試都冇咁緊張,好怕自己答得唔好累左個女

引用:回覆+apple_love+的帖子 我本來都以為佢係

原帖由 ling_yiu 於 14-01-12 發表

我本來都以為佢係考小朋友,係早一晚失眠上網睇下野,見到佢個校長個訪問,話會問 ...
叻媽,祝你女女成功

多謝,希望你都成功,一齊做同學仔

引用:回覆+apple_love+的帖子 多謝,希望你都成

多謝,希望你都成功,一齊做同學仔
我仔in得麻麻地,而且我撘車去條路好塞車呀,司機叔叔話平日都係會咁塞,我尋日足之塞左9個字先去到,我幻想如果好彩收阿仔,咁樣日日塞車番學放學好辛苦啊

引用:Quote:apple_love+發表於+14-1-12+11:32+唔

原帖由 sailob 於 14-01-12 發表
見我哋嗰個叫程老師,你哋係咪都係見佢?
我唔知個老師姓乜啊

有校車坐架嘛,好似一千蚊一個月

引用:回覆+apple_love+的帖子 有校車坐架嘛,好

有校車坐架嘛,好似一千蚊一個月
如果番一定要坐校車架啦,不過我屋企去條路好塞車不過人地收先算啦,我怕我一相情願想多左

哈哈,我都係咁話

引用:Quote:原帖由+ling_yiu+於+14-01-12+發表回

原帖由 apple_love 於 14-01-12 發表
Good job....我無做足功課,答得唔好,累左阿仔
我都係,唔識答學校理念

我個女老師叫佢做嘅野,佢做到8成,不過完全坐唔定,響個房度走黎走去,仲要去隔離枱攪第二個IN 緊嘅小朋友
MISS 問我有冇俾佢返PLAYGROUP,係咪都係坐唔定,之後又叫我KEEP 住俾佢返PLAYGROUP

又冇同我講幾時知結果

唉.....

睇怕唔得多

引用:我個女老師叫佢做嘅野,佢做到8成,不過完

原帖由 mrs.crown 於 14-01-13 發表
我個女老師叫佢做嘅野,佢做到8成,不過完全坐唔定,響個房度走黎走去,仲要去隔離枱攪第二個IN 緊嘅小朋友 ...
都唔一定嘅,隨緣啦。我仔做到8-9成,但佢有脾氣唔肯俾番d玩具老師,要氹一輪先搞得惦,而且我答老師問題答得唔好,個老師走前有同我講兩個星期會收到通知,仲話我覚得佢無乜問題,但我都覚得機會一半半,因為整體表現好一般

引用:Quote:原帖由+apple_love+於+14-01-12+發表

原帖由 kvvvcheung 於 14-01-12 發表
我都係,唔識答學校理念
我答得好差,9唔搭8,汲取經驗,下次唔好只記住train仔仔,自己都要做好d

回覆:基督教中心幼稚園暨幼兒園

祝大家收到好消息,開開心心過馬年!

回覆:基督教中心幼稚園暨幼兒園

知唔知這間有咩好? 好似好人想入. 但嗰日去int, 感覺一般, 玩具環境都好似好舊. 你地有無聽聞有咩好?

回覆:Pigdripy 的帖子

我個仔平時都係坐唔定,但老師出黎帶入去,小朋友感覺良好,老師又成功吸引倒佢,最後答得唔錯!真係睇彩數/緣份

In我個女個老師都無話我知幾時收信睇黎唔得既多喇..

果日老師in 我地果時都問左我好多問題~
唔知係唔係baba都o係度, 咁我仔仔每做2part 指令老師就問下我問題, 仔仔就play 住先,
老師問我: 點解選佢地學校, 有沒有睇到學校網站, 點解知道有佢地呢間學校, 平時邊個湊仔仔, 仔仔如果做錯事你地點教
我個仔係最細果批8月仔仔, 做到9成野, 係動物身體唔識痴返埋, 但當日表現比我想像中好, 都感安慰, 同老師互動都好好, 老師都好細心, 都in左成10mins, 感覺良好, 我仔仔都好鍾意in到唔想走人

引用:果日老師in+我地果時都問左我好多問題~唔知

原帖由 cutenabb 於 14-01-14 發表
果日老師in 我地果時都問左我好多問題~
唔知係唔係baba都o係度, 咁我仔仔每做2part 指令老師就問下我問題,  ...
我囝都係8月b.同你in 既一樣。原本都做曬指令,但坐左十分鐘佢就身痕要走。送波波比佢唔要,仲要一手撥開。係咁講no no no.同走左去。

引用:Quote:原帖由+cutenabb+於+14-01-14+發表果

原帖由 Lulupan 於 14-01-14 發表
我囝都係8月b.同你in 既一樣。原本都做曬指令,但坐左十分鐘佢就身痕要走。送波波比佢唔要,仲要一手撥開。 ...
我個都係8月b.只能坐到3分鐘就要過隔離枱玩,但老師好好,同我講呢個階段既小朋友專注力唔高

‹ 上一主題|下一主題