用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問迦南2011細B有消息取錄未?
樓主: chrischo2002
go

請問迦南2011細B有消息取錄未?   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+Luluyen906+於+13-02-20+發表

原帖由 ginababe 於 13-02-21 發表
請問小朋友完成到幾多?我驚我果件冇一樣做到
我個女係九月B,16個月大時in, 全部指令做齊哂,我覺得問家長問題都好重要。

回覆:請問迦南2011細B有消息取錄未?

今日係咪有細B去藍田分格in? 唔知今日多唔多人呢?

昨天小B in了藍田迦南,in 10am, 當時好似有20至30個小朋友,前後時段都有一批人,相信都有成百個小朋友的。

引用:昨天小B+in了藍田迦南,in+10am,+當時好似

原帖由 mockingbird 於 13-02-24 發表
昨天小B in了藍田迦南,in 10am, 當時好似有20至30個小朋友,前後時段都有一批人,相信都有成百個小朋友的 ...
睇黎細B前後2日interview 加埋都唔少人,唔知佢地收幾多人呢?好希望仔仔可以入讀,當然都希望同各位仔仔囡囡做同學仔!

easybring  唔止2日, 2/2 & 3/2 也是in 細b. 唔知仲有冇其他日子interview. worry  發表於 13-2-25 18:01

回覆:zaizai 的帖子

好心急想知結果呀,我都希望我bb讀藍田迦南。請問大家interview時,bb做唔做得晒指令呀?我bb都係做得一半半ja,希望收啦

回覆:scotia.nova 的帖子

我2011 9月B,尋日in了

引用:Kln+tong+有細B+in+未呢? +

原帖由 scotia.nova 於 13-02-07 發表
Kln tong 有細B in 未呢?
乎我2011 9月b 尋日in了

回覆:請問迦南2011細B有消息取錄未

23/2 in完,BB在in時勁扭,咩嘢都唔肯做,衰硬

我個女係11年11月, 23/2 朝早去左in小西灣迦南
佢話兩個星期內有結果

引用:好心急想知結果呀,我都希望我bb讀藍田迦南

原帖由 sweetsugarapple 於 13-02-24 發表
好心急想知結果呀,我都希望我bb讀藍田迦南。請問大家interview時,bb做唔做得晒指令呀?我bb都係做得一半 ...
我個仔係九月b,考疊杯認生果,都叫做做到曬d指令,仲另送拎住隻杯扮飲水俾老師睇,不過老師送公仔俾佢就一路都唔肯講多謝,但就有躹躬示意,走嗰陣有同老師飛吻同byebye。走嗰陣有聽到in嗰個老師同另外一個老師講我個仔好得意,希望我個仔俾到好印象老師,成功入到啦!
老師同你哋傾計時問我知唔知K班無學卷,n班上K班要再interview 而唔係直升,K3要讀下晝班⋯我話我知。咁快同我講K班,唔知係咪有機?希望唔係我諗多咗啦!

引用:我個女係11年11月,+23/2+朝早去左in小西灣

原帖由 zettatse 於 13-02-25 發表
我個女係11年11月, 23/2 朝早去左in小西灣迦南
佢話兩個星期內有結果
放心,呢間好少full

我個仔23/2去左堅道迦南in~唔係考好多野咋,玩下車仔、積木,又問下家長問題,咁就in完喇~

我個仔係10月b

回復 天道總司 的帖子

點解呢??? 因為位置唔方便??
同埋每間迦南考既野都有唔同

引用:回復+天道總司+的帖子 點解呢???+因為位置

原帖由 zettatse 於 13-02-26 發表
回復 天道總司 的帖子

點解呢??? 因為位置唔方便??
可能地點太入,通常唔係住附近都唔會知係邊。
對,每間考既方法都唔同。

我囡都係2月2先架,藍田,唔知幾時有消息呢,好緊張呀,你地係咪住附近架?唔知遲d會唔會做同學仔呢,我囡10月b,有消息記住上黎報料呀!8卦問下,你地仲報左邊間呀?

我冇其他offer, 睇黎呢間都唔會有.
~easybring~

我想問會問家長乜野問題嫁?

我囡入左迦南啦,大家有消息未?

回覆:Ocean2010 的帖子

你收到信啦?藍田果間?

‹ 上一主題|下一主題