用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有感而發...一間原來很差的幼稚園
樓主: nana1104
go

有感而發...一間原來很差的幼稚園 [複製鏈接]

回復 Lovelybaby2011 的帖子

我都覺得個媽媽真係偏激左少少!

我都是把我知道同感受分享....

己回復她
其實你不用不開心....

我當初開都講明...已經收了我女兒...只是有感而發....當初真的好想入..係因為英文...

但收了我女兒...我親身感受到老師這樣對待....講出來....想分享....

令我當初想入係因為學校英文環境...但老師不是一個人...而係我問了幾個老師..加打電話老師職員態度真的好差及無耐性....

如果真係一間老師好有愛心...點會因為我一個人之力而影響到呀!!

你寶寶讀得開心...是一件開心事...而我被學校老師職員態度都是事實....我只是想分享
而且開始明白到點解考去陳守仁人數比一年比一年少....
一間學校都有好同不好....但我親身感受到係一間無耐性老師對待我...我做人母親又點會親手把女兒送入一間係耐性又無愛心老師到學習????

如果你親身感受到老師職員無耐性禮貌對待,你又會把你心肝寶貝送入學校?????

這是我個人真的被這學校對待??

回復 shin08 的帖子

我當初開都講明...已經收了我女兒...只是有感而發....當初真的好想入..係因為英文...

但收了我女兒...我親身感受到老師這樣對待....講出來....想分享....

令我當初想入係因為學校英文環境...但老師不是一個人...而係我問了幾個老師..加打電話老師職員態度真的好差及無耐性....

如果真係一間老師好有愛心...點會因為我一個人之力而影響到呀!!

你寶寶讀得開心...是一件開心事...而我被學校老師職員態度都是事實....我只是想分享
而且開始明白到點解考去陳守仁人數比一年比一年少....
一間學校都有好同不好....但我親身感受到係一間無耐性老師對待我...我做人母親又點會親手把女兒送入一間係耐性又無愛心老師到學習????

如果你親身感受到老師職員無耐性禮貌對待,你又會把你心肝寶貝送入學校?????

這是我個人真的被這學校對待??

引用:回復+shin08+的帖子 其實你不用不開心....

原帖由 nana1104 於 12-07-03 發表
回復 shin08 的帖子

明白了!昨晚太激動請不要見怪!
希望你都唔好再俾呢間學校既事而令自己不快!我信我哋做媽媽一定會想給小朋友最好的!我只希望我個小朋友每天開心上學!我見他真的好喜歡老師和同學!而英語環境確實令我個仔更加容易適應,因為佢多數用英文溝通的!希望我地大家都係安排到合適既學校俾我地既小朋友

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 請各位能理性討論, 切勿作人身攻擊去評擊學校老師. 現將有關違規會員禁言, 以作懲誡.

敬希各位留意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回復 JoJo 的帖子

明白晒呀!!

知道....

shin08 發表於 12-7-2 17:17
講真,其實我唔明你講咩!
我個仔冇嚴重既斜視,只係有時鍾意打側頭望嘢!如果唔係好留意望根本會留意,所 ...

My daughter is studying in this kg for 3 years, I found that the teachers are very good and kind. I don't understand what was happened between them and made them have this feeling to the school.

If you are one of the parents in this school, your feeling is most important than the others. Whatever others said, your feeling is always true.

How is the children morality always show how their parents are.

我小朋友已升讀小三, 到今時今日, 佢仲記得k1 to k3 兩位班主任名稱,  以往我對學校讚口不絕, 今時亦然.
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員
‹ 上一主題|下一主題