用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 急求 St. Catherine 2011 K1 Application Form !!!!!!
樓主: Bivian
go

急求 St. Catherine 2011 K1 Application Form !!!!!! [複製鏈接]

大家都在擔心, 請問幾時知道結果 (收到FORM)呀?

Anyone received the form?

我朋友今年幫小朋友報左,呢兩日打去問過,個staff話大約月尾會send out信。

回復 1# hanghang2008 的帖子

我有個朋友佢尋日收到 form. 但我仲未收到

i've also mailed out the request letter on the 13th around 12:45 noon... must keep an eye on the mailbox since 28th... hope we all can get the form la..

其實你地可以打去學校問佢地有無收到你封信的,佢地 check 電腦好快答到你架。唔使坐o係度等得咁辛苦喎!

咁真係奇怪,你個朋友咁快收到FORM呀!
就算係舊生,學校點CHECK到? 我們只係比左了BIRTCERT同回郵信封,佢地點知舊生,AND 係優先俾FORM,我個大囡讀緊K2,我仲未收到INTERVIEW CARD喎!
人地之前POST左會係九月尾寄回面試証,同埋大家都係肯定13同14日已經BY HAND OR BY POST,大家耐心等吓啦!

原帖由 vinvillalee 於 10-9-21 23:05 發表
我有個朋友佢尋日收到 form. 但我仲未收到

我都好想知點解佢咁早收到application form,我朋友尋日打去學校問,個staff話而家仲整理緊,電腦都未入,所以未check到人名,不過都係話月尾到send out 信,其實上年我地寄出左幾日後,打去學校已入左電腦check到收左我d料la!

原帖由 michelle_0623 於 10-9-22 17:12 發表
咁真係奇怪,你個朋友咁快收到FORM呀!
就算係舊生,學校點CHECK到? 我們只係比左了BIRTCERT同回郵信封,佢地點知舊生,AND 係優先俾FORM,我個大囡讀緊K2,我仲未收到INTERVIEW CARD喎!
人地之前POST左會係九月尾寄回面試証,同埋 ...

寄form時寫咗希望可安排星期六interview, 唔知可否受理呢?

大家可以打去st cat 問自己小朋友有冇form呀, 我今朝打去問, 佢叫你講你小朋友個名同出生日期, 佢一check就check到你有冇form架喇, 但信要下星期先寄出, 無咁快呀.

我都有打電話去問,我都有form呀!

醒目開學勳章

舊年 interview 係 fri/sat/sun/mon 4日

同埋佢地好似唔會理呢d request ..

原帖由 MAMAMEEE 於 10-9-22 18:38 發表
寄form時寫咗希望可安排星期六interview, 唔知可否受理呢?

我打去都唔通

Hey!啱啱睇到d notice話今年既 new student's interview will be 5,6 & 8 Nov ar!

原帖由 zoesychan 於 10-9-24 15:47 發表
舊年 interview 係 fri/sat/sun/mon 4日

同埋佢地好似唔會理呢d request ..
‹ 上一主題|下一主題