用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 由依家起倒數到大抽獎結果揭曉果日,仲有...? ...
樓主: OnHo
go

由依家起倒數到大抽獎結果揭曉果日,仲有...? [複製鏈接]

Re: 由依家起倒數到大抽獎結果揭曉果日,仲有...?

Sindy,

真係唔好意思,真係唔係好熟呢個Web嘅操作! 我淨係幫阿女報小一時,先知有呢個站!

我 2nd Choice係St. Francis.如果入到都好好嘞!我有幾位同事的女兒都係讀St. Francis,對學校讚口不絕!聽講就快轉全日制。

咁其實你都可以放心架啦,等你好消息啦

Yuetning 寫道:
Sindy,

真係唔好意思,真係唔係好熟呢個Web嘅操作! 我淨係幫阿女報小一時,先知有呢個站!

我 2nd Choice係St. Francis.如果入到都好好嘞!我有幾位同事的女兒都係讀St. Francis,對學校讚口不絕!聽講就快轉全日制。

yuetning

你好不用擔心2nd Choice係St. Francis 他會2007年轉全日已經confirm 了而且温校長非常好人,我第一round 選擇了st.francis我得5分入到非常幸運,而且你寄成績表佢會睇祝你幸運
‹ 上一主題|下一主題