用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 黃芴南好唔好
樓主: littelamlam
go

黃芴南好唔好 [複製鏈接]

hkpapa852 發表於 17-12-4 14:47
請問舊年是指2017年DSE, 還是2016年DSE?
2017年.

papa71 發表於 17-12-4 14:50
2017年.

謝謝! 原來你講個間係聖家

咁明顯2017年比2016年又進步了!

聖家主科4+:

2016年: ~45%/~85%/~55%/~68%, 平均: ~63.25%
2017年: 49.5%/85.6%/66.7%/74.8%, 平均: ~69.15%

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

回覆 elbar 的帖子

所以有埋人數同百分比最好,WFN d powerpoint 有晒人數,可以計返出考生總數,冇得語言藝術同造假,因為試過計算校務報告中的提供的人數同畢業生出路百分比,結果出嚟的小數位十分奇怪;用返powerpoint人數則完全吻合

回覆 hkpapa852 的帖子

Oh I see 因為我全部都係用jupas獲派學位數目,同一單位統計,就並不是以畢業生出路,因為powerpoint提供的標準(jupas bachelor)甚至比校務報告更清楚(本地大學課程定義十分模糊),當然前提係powerpoint來源十分可靠

goldaxelee 發表於 17-12-2 12:52
最好應該聖家(emoji)

看完最新數據,可能你係啱。

‹ 上一主題|下一主題