用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 誇網的甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 話中甲2, 有可 ...
樓主: kwokbobo
go

誇網的甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 話中甲2, 有可能嗎?? [複製鏈接]

kwokbobo 發表於 16-6-14 17:09
c火, 我有些想舉報佢, 但又唔知好唔好, 唉
呢句都假到死啦!

引用:想請問如果住16網,+甲1填瑪利曼,+甲2填天主

原帖由 kwokbobo 於 16-06-14 發表
想請問如果住16網, 甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 佢話中左甲2, 兩間都係大熱, 仲要係誇網中甲2, 有可能 ...
懷疑就去舉報吧,反正你又有曬資料,支持你為12區家長爭一口氣!

做人至緊要開開心心 :-D

引用:Quote:原帖由+kwokbobo+於+16-06-14+發表想

原帖由 puibb 於 16-06-14 發表
懷疑就去舉報吧,反正你又有曬資料,支持你為12區家長爭一口氣!
謝謝你們的回答,但想問係咪打電話就得?

引用:Quote:kwokbobo+發表於+16-6-14+17:09+c火,

原帖由 HK-MAN 於 16-06-14 發表
呢句都假到死啦!
因為我識佢,但又唔熟lor, 有咩咁假,事旦啦,你千其唔好信呀

引用:Quote:原帖由+puibb+於+16-06-14+發表似借n

原帖由 siden 於 16-06-14 發表
使乜似?

200%作假la
我之前唔肯定,所以問清楚先,謝謝你們,我記得之前有個post有舉報電話,我試下找回,thx all

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &fromuid=761081
MCS奮鬥中        

引用:+http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mo

原帖由 oldgamesman 於 16-06-14 發表
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3218394&fromuid=761081
就是這個post了,謝謝你

kwokbobo 發表於 16-6-14 18:04
因為未放榜前,佢已經同人講左佢甲1、甲2揀咩,無理無程個choice唔同左

...
一個識得借地址既人會咁唔小心同啲唔熟既人講哂甲一連甲二都講埋佢知?一啲小心都唔識,咁既人正常會爆埋自己叻到識得去借地址添。

引用:Quote:kwokbobo+發表於+16-6-14+18:04+因為

原帖由 HK-MAN 於 16-06-14 發表
一個識得借地址既人會咁唔小心同啲唔熟既人講哂甲一連甲二都講埋佢知?一啲小心都唔識,咁既人正常會爆埋自 ...
事旦啦,我已問左其他識答我的人答我問題,亦都知道要㸃做了,你唔信的,點解仲要答和理佢有幾唔小心姐

回覆:誇網的甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 話中甲2, 有可能嗎

我個fd仲叻啦,st. jo 放第乙17 都中呀喂,勁唔勁呀 ??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

我講下之麻...........過度違反羅輯的事,其實不必太認真

kwokbobo 發表於 16-6-14 16:44
想請問如果住16網, 甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 佢話中左甲2, 兩間都係大熱, 仲要係誇網中甲2, 有可能 ...
借地址抽, 作野都醒D LA, 名津甲1抽到偷笑, 仲要去哂, 比人告發都5好問點解

引用:都話咗每逄派位結果出咗之後,+香港就多咗好

原帖由 hkpapa852 於 16-06-14 發表
都話咗每逄派位結果出咗之後, 香港就多咗好多隱世作家嫁啦!
唔係作家,係「話」甲部中

引用:Quote:winkychu+發表於+16-6-14+16:46+你叫

佢唔會比個圖我睇, 我都覺得無可能, 但又唔肯定, 所以想請教大家, 我其實同佢唔熟, 行過佢中拉住我話我知,  ...
哂命話甲部中,卻唔哂埋選校紙或中獎紙,100%借地址。

回覆:誇網的甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 話中甲2, 有可能嗎??

認真mode, 樓主,你快d舉報佢......12網家長好感激你.....

我絕對唔信佢中甲二......佢200%係呃你,快舉佢,你所有資料都會保密架....

引用:認真mode,+樓主,你快d舉報佢......12網家

原帖由 cherriehahaha 於 16-06-14 發表
認真mode, 樓主,你快d舉報佢......12網家長好感激你.....

我絕對唔信佢中甲二......佢200%係呃你,快舉佢 ...
我就係唔係好信佢中甲2,甲部已難中,仲要甲1、2都咁大熱,但我自己對呢個大抽獎的遊戲規則又未係100%熟,唔想冤枉人,聽完咁多人回答後,佢應該係借地address中甲1乙1都未定。

引用:Quote:kwokbobo+發表於+16-6-14+16:44+想請

原帖由 kirstyau 於 16-06-14 發表
借地址抽, 作野都醒D LA, 名津甲1抽到偷笑, 仲要去哂, 比人告發都5好問點解
...
就係lor, 甲1中都已經唔係好信,因為難中,但難極都總會有人中,但甲2中咁大熱唔多信,除非甲2中寶校個可能性就大d

引用:Quote:原帖由+cherriehahaha+於+16-06-14+

我就係唔係好信佢中甲2,甲部已難中,仲要甲1、2都咁大熱,但我自己對呢個大抽獎的遊戲規則又未係100%熟, ...
又係中乙一當甲2??

回覆:誇網的甲1填瑪利曼, 甲2填天主教聖保祿, 話中甲2, 有可能嗎??

其實好簡單,你打去教署,俾晒資料,9月份開學你自然會知....唔需要再係度討論佢真定假,快d打電話啦.....

引用:其實好簡單,你打去教署,俾晒資料,9月份

原帖由 cherriehahaha 於 16-06-14 發表
其實好簡單,你打去教署,俾晒資料,9月份開學你自然會知....唔需要再係度討論佢真定假,快d打電話啦.....

...
我明天會打電話,到時睇教署查成㸃

‹ 上一主題|下一主題