用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教中心幼兒園
樓主: babyboy123
go

基督教中心幼兒園 [複製鏈接]

引用:我未見過一間學校係無REJECTION的!!!

原帖由 janette_chan 於 14-02-28 發表
我未見過一間學校係無REJECTION的!!!
我估宜家waiting = reject 架啦,成千人waiting喎真係俾呢間學校吹漲

回覆:基督教中心幼兒園

其實呢轉有無人收信係收嫁??

回覆:基督教中心幼兒園

學校佢都知道到交書簿時實有部分唔交,再問waiting都未必讀,佢點會出reject信呀

回覆:lammimilam 的帖子

今年應該好多交了留位 ,所以 唔趕處理我地呢d信 ,遲左成個月先派信,驚人媽 所以全部waiting 等我地呢班人冇甘起哄

星期一打去问,他们说所有信会在本周寄晒出去,我跟他们说我又报了PN又报了K1,两样都in晒,还是没有消息,他们就抄低阿B个名,星期三打来说见我有诚意,就给PN offer给阿B,但waiting信已寄了给我,叫我不用理会,今天刚刚办了留位手续,感谢主。其他妈妈不用灰心,一定有人放位的!

引用:星期一打去问,他们说所有信会在本周寄晒出

原帖由 hahatao711 於 14-03-01 發表
星期一打去问,他们说所有信会在本周寄晒出去,我跟他们说我又报了PN又报了K1,两样都in晒,还是没有消息, ...
打去問兩問就可以由waiting 變有offer?好似有點兒戲咁喎。不過都恭喜你先

星期一打去问,他们说所有信会在本周寄晒出去,我跟他们说我又报了PN又报了K1,两样都in晒,还是没有消息, ...
咁都得。不過恭喜你。間學校原來收生準則是誠意,我相信好多家長都有誠意,不過不是超大b, 不能報k又報n,咁樣收生,一點也不公平。我女已有更佳的offer, 但我真的忍不住要責怪這學校,出信又慢,不知所謂

咁都得?!

‹ 上一主題|下一主題