用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日in 完york 感想!
樓主: lokgochi
go

今日in 完york 感想! [複製鏈接]

回覆:今日in 完york 感想!

我上午2小時,小朋友1月B,幾個熟D嘅同學仔都係1,2月B喎!

回覆:strawberrymame 的帖子

引用:我上午2小時,小朋友1月B,幾個熟D嘅同學仔

原帖由 strawberrymame 於 14-01-03 發表
我上午2小時,小朋友1月B,幾個熟D嘅同學仔都係1,2月B喎!
其實返am兩小時會小左d咩?用家們,你地會繼續係York 升k嗎?

2 hr is really not enough....我諗我只會consider pm class or special K

引用:2+hr+is+really+not+enough....我諗我只會c

原帖由 sakbbjaijai 於 14-01-03 發表
2 hr is really not enough....我諗我只會consider pm class or special K
special k 是幾多月開學? 返幾多小時? 學費同K1一樣? 是否可直上k1?

12年細b下年先報K,係吾係吾會有offer? 因為今年已經比曬Special K d細仔。

我小朋友讀PN緊兩小時,佢上年York收佢讀下午3小時,我最後要求轉兩小時, 純粹覺得佢要適應學校生活,同埋都知道會好易病, 而事實上真係好易病.另外 我從佢屋企幾表現,我覺得佢都學到唔少野(幾首英文歌,食飯前要唱歌,食飯要自己夾,紅燈唔過得,.....)對我來說,我完全滿意York兩小時班)

今年8月會讀K1國際班. 已經是3hrs

小兒是2月B

引用:小兒是2月B +

原帖由 inamoriizumi 於 14-01-03 發表
小兒是2月B
謝分享。不過校長話出年PN 上午班冇校車。對我呢d新界人好唔方便

太細個,我冇比佢搭校車, 都係屋企人接送.

回覆:fathaha 的帖子

回覆:2012baby 的帖子

引用:係9月開學,可以直升國際am,學費今年同K一

原帖由 BALL_B116 於 14-01-04 發表
係9月開學,可以直升國際am,學費今年同K一樣$4600
Good~~~
雖然學費貴d。又要坐校車。但如果學校英文教得好。唔駛再出去補。為番數都ok。所以如果真係收我pm我都想我囡讀

回覆:pig@_@pig 的帖子

囝囝PM 3小時班,班中有一位12月B剛插班,另有一,兩位9月B. 其他都年頭大B了.細B有哥哥姐姐讀緊York K2.

回覆:fathaha 的帖子

5 月b, 12月21日interview, 今日收到信pm offer ,

引用:5+月b,+12月21日interview,+今日收到信pm+o

原帖由 potato513 於 14-01-05 發表
5 月b, 12月21日interview, 今日收到信pm offer ,
請問你本身選am or pm class?

回覆 inamoriizumi 的帖子

我仔9月B收到AM 9:15 offer, 聽到你咁講都放心D, 2小時如果夠我就覺得am對小朋友好D呀

回覆:heidiyao 的帖子

請問你幾号interview的?

‹ 上一主題|下一主題