用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 你地小朋友(小學)每月補習費多少 ? 私人定係補習社 ? ...
樓主: bestwish
go

你地小朋友(小學)每月補習費多少 ? 私人定係補習社 ? [複製鏈接]

王國會長

100分, 9X分叫過得去
奧數, 文法班也算係補習吧

原帖由 angelmumy 於 11-1-28 10:26 發表
女兒 P4, 無補習, 成績過得去, 今次數學100分, 英文9X. 雖然無補習, 但課外活動費用都幾貴. 鋼琴 910 (五級), 芭蕾舞1000左右(四級), 學校敲擊樂 280 (一個月), 奧數 2000 (十二堂), 即係 666.66.../月, 間中還要上D 文法班

小三,

每週一堂中英文專科班, 費用$800,
下學期剛開始~
[URL=http://www.upload-image.org][IMG]http://www.upload-image.org/img/b7b0b24b3c414187393fd33c9fbeab15/new33.gif[/IMG][/URL]

補習社每月1200,私人補英文及普通話每月1200。

港爸妈的悲歌

原帖由 無知人 於 11-2-24 09:40 發表
我文盲, 個仔唔預係天才. 所以要出d力幫佢.
小一每星期2堂, 每小時250.

嘩,$250咁貴?
係唔係現職教師黎ga?

原帖由 miku_nishikido 於 11-2-25 12:38 發表

嘩,$250咁貴?
係唔係現職教師黎ga?

係回流.
現職教師好似係300起.

幫我囡囡上門補習姐姐吾教.
可吾可以幫我問一吓, 你姐姐有沒有空呢?
如可以, 請SEND 去我 [email protected], thank you

原帖由 alice44 於 11-2-24 10:54 發表
初初跟到就真係唔使補, 但到了小五開學就好似好吃力咁, 同埋時時都覺得佢唔係差, 但欠小剃咁, 所以找了個姐姐上門補中文, 現在小六D成績真係有很大進步, 單單個中文科全級已經進步了4X名, 英文GRAMMER班由小一已經開 ...
‹ 上一主題|下一主題