用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局世德小學 有無今年入世德讀小一的家長
樓主: 康康媽咪
go

有無今年入世德讀小一的家長 [複製鏈接]

Re: 有無今年入世德讀小一的家長

你小朋友讀邊班呀?

christy

康康媽咪 寫道:
我都喺十七號下午3點-4點先去買書同校服.我喺比支票.
到時見.

我嗰仔讀1C班.

我想請問你們是自行,統一,叩門入世德的
我想請問如果得15分係咪博唔過呢?

都幾嚴架,功課做留2條都當你欠交功課(寫手冊)~~~~~
總之小朋友學習上出現問題,最多同班主任溝通下(老師好少打比家長架)
christychan130 寫道:
hihi 高比比之家

你有個女讀緊世德啦?
是不是好嚴的?

christy

[quote]
高比比之家 寫道:
hello christychan130~~~~
我女女派到1A.....8月初我要個女開始睇下家姐d舊書先,等佢適應吓........因為呢間學校教書會幾急,都幾趕架
[/quote]
我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~

hi 你好

有事請教

高比比之家

我個仔讀1B, 但我覺得D老師不太好, 你覺得呢?

高比比之家 寫道:
都幾嚴架,功課做留2條都當你欠交功課(寫手冊)~~~~~
總之小朋友學習上出現問題,最多同班主任溝通下(老師好少打比家長架)
[quote]
christychan130 寫道:
hihi 高比比之家

你有個女讀緊世德啦?
是不是好嚴的?

christy

[quote]
高比比之家 寫道:
hello christychan130~~~~
我女女派到1A.....8月初我要個女開始睇下家姐d舊書先,等佢適應吓........因為呢間學校教書會幾急,都幾趕架
[/quote][/quote]

我個仔今年k2, 今年選小學
我現在住天水圍
會搬返出來讀小學
會選青衣區
因為我媽媽佢地住青衣
所以可以誇網報
自己本身係保良局做
想入世德
真係想知好唔好

‹ 上一主題|下一主題