用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Kowloon tong Think vs Kowloon Tong Cannan
樓主: catbus512
go

Kowloon tong Think vs Kowloon Tong Cannan [複製鏈接]

回覆:fruitfulsnoopy 的帖子

想問下,我見think n班學校話無普通話既,但你又話有?

回覆:hanglai 的帖子

Yes ar,方方國際冇中文,打算打好英文低,中文在家教都可以,學校冇教中文會比人學得遲冇咁好?!

引用:想問下,我見think+n班學校話無普通話既,

原帖由 nyip 於 15-11-30 發表
Kln tong think pn每日都有普通話堂啊!我小朋友今年係度讀,返來經常唱普通話同英文歌!

引用:想問下,我見think+n班學校話無普通話既,

原帖由 nyip 於 15-11-30 發表
N班冇英普班,但每日有20分鐘普通話唱遊時間

回覆:oshirley626o 的帖子

我係迦南九龍塘用家,英文堂係分小組上的,其實有d遊戲時間都係分組上的,英文堂不只唱下英文唱,有fun to phonic書(自己編排),讓他們聽聲和發音,班主任每天同他們唱中英文歌,仲有兩首唐詩😂😂

不過think英文語景當時好,有net長注

希望幫到你

迦南學費幾錢? 上午班, 下午班返幾點至幾點?

迦南學費幾錢? 上午班, 下午班返幾點至幾點?
是否下午班返4個鐘有一個鐘午睡?

回覆 k4r3n4 的帖子

請問迦南學費幾錢? 上午班, 下午班返幾點至幾點?
是否下午班返4個鐘有一個鐘午睡?

回覆:mingming4345 的帖子

Pn this year $4650 including everything. One payment 11months
AM class 9-12
PM class1:xx-4:xx not sure  (but I'm sure no nap time in school)

‹ 上一主題|下一主題