用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今年咁既環境 係咪111博一博好少少
樓主: SUGARMA
go

今年咁既環境 係咪111博一博好少少 [複製鏈接]

回覆:今年咁既環境 係咪111博一博好少少

111就聽得多,請問000點解?

引用:Quote:原帖由+tkinwong+於+15-09-08+發表間

原帖由 babykeikeikei 於 15-09-08 發表
係!朋友係有直資沒有參加大抽獎,但最後叩間話要111的學校(7xx人叩),最後收左,所以吾好信111

...
我識有個都係

回覆 chaichai28 的帖子

即係自行,大攪珠甲一、乙一都唔揀呢間學校

回覆 Anson133 的帖子

唔好諗咁多,向前望,比心機讀好小一,明年嘗試考插班

引用:我會咁去理解,叩門位剩翻10個8個,只有個

原帖由 ivypooh 於 15-09-09 發表
我會咁去理解,叩門位剩翻10個8個,只有個幾個位學校才有權簡人,如果你係校長你會簡d叻人,還是簡d 111人 ...
不過有啲學校真係有料又有型,你唔係111,表都唔派唔收

引用:我會咁去理解,叩門位剩翻10個8個,只有個

原帖由 ivypooh 於 15-09-09 發表
我會咁去理解,叩門位剩翻10個8個,只有個幾個位學校才有權簡人,如果你係校長你會簡d叻人,還是簡d 111人 ...
我覺得係,扣門時2學生面試結果一樣,校長選擇不到,111才會發揮效力

回覆 Charlotte_mom 的帖子

多謝您, 我決定唔1-1-1 !

引用:Quote:原帖由+ivypooh+於+15-09-09+發表我

原帖由 frogbobo 於 15-09-09 發表
不過有啲學校真係有料又有型,你唔係111,表都唔派唔收
都有的,但最緊要都係小朋友叻吾叻,如果111但小朋友一般同不是111但小朋友超叻,你係老師都識揀,通常名列前茅嗰d都係叩門生多

‹ 上一主題|下一主題