用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 邊間女校0-0-0可以叩門?指津校
樓主: rinarina
go

邊間女校0-0-0可以叩門?指津校 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

不停聽到有家長話要111, 無111唔收, 聽左咁多年, 今年忍唔住搜集左資料了, 有d係人地pm我, 有d係從不同帖子收集, 要唔信我都無辦法
http://www.edu-kingdom.com/forum ... ead&tid=3062466

只想話, 有d校長親口對住d家長話無111唔收, 其實就......., 講到尾1. 識人好過識字, 呢樣肯定的, 再唔甘心都無計 2. 叻仔 vs 誠意, 好多校長覺得叻仔都好緊要......

回覆:邊間女校0-0-0可以叩門?指津校

識人好過識字?廉署應了解一下⋯

醒目開學勳章 王國長老

車, 叩門階段校長鐘意點收都得, 廉咩署

回覆:邊間女校0-0-0可以叩門?指津校

可能收到個包包或手表又唔同囉⋯

ylmanhk 發表於 15-7-13 11:40
識人好過識字?廉署應了解一下⋯
廉署打大老虎都打到吾停吾到手,比傳煤插更都照係咁拖,你呢d區區小貓兼表證不足,真係理都吾想理啦,老校手握有5%學位決定權,無證據佢收受利益老廉可以做到d乜? 四葉草校舍夠講明吾收!! 結果呢? 咪一樣有神人入左去,只要係人既社會就要接受呢個係現實~~~~可憐我都想認識亞""余黎""~~MPS相對已經係做到好好架啦。

醒目開學勳章 王國長老

我話識人, 無話賄賂啊

引用:Quote:ylmanhk+發表於+15-7-13+11:40+識人

原帖由 leiseefung 於 15-07-13 發表
廉署打大老虎都打到吾停吾到手,比傳煤插更都照係咁拖,你呢d區區小貓兼表證不足,真係理都吾想理啦 ...
你好似知好多內幕消息

引用:我話識人,+無話賄賂啊

原帖由 Charlotte_mom 於 15-07-13 發表
我話識人, 無話賄賂啊
講之嗎⋯又冇話邊間⋯

‹ 上一主題|下一主題