用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 portfolio 訂裝
樓主: h9800318
go

portfolio 訂裝 [複製鏈接]

h9800318 發表於 15-3-16 12:49
回覆 LL222 的帖子

我覺得如果無用學校會指明唔收

就算有學校指明唔收, 大把人千方百計加份portfolio, 所以好多學校都不接受郵寄, 要去學校交

回覆 cyhh 的帖子

Agree

回覆:portfolio 訂裝

真道第一場簡介會內有回應,建議 有2nd in 才交,1st interview 幾千份表,(又group in )學校 冇可能睇得切!

引用:真道第一場簡介會內有回應,建議+有2nd+in+

原帖由 fishchow 於 15-03-16 發表
真道第一場簡介會內有回應,建議 有2nd in 才交,1st interview 幾千份表,(又group in )學校 冇可能睇得 ...
請問是學校回應建議2nd IN先交portfolio嗎?

引用:我都覺得portfolio未必好重要,但要我選擇

原帖由 cyhh 於 15-03-16 發表
我都覺得portfolio未必好重要,但要我選擇多次,我一樣會做,一樣會整得靚靚哋,等自己日後可以回味吓、回 ...

回覆:tekkulas 的帖子

Yes, one speaker of the admission talk suggested.

回覆:fishchow 的帖子

報名表上不是寫可交不多於三頁的附加資料嗎?那應該是幾時交呢?

引用:Yes,+one+speaker+of+the+admission+talk+s

原帖由 fishchow 於 15-03-16 發表
Yes, one speaker of the admission talk suggested.
吾該晒,我正在煩緊交吾交好。其實我都整好左,不過本身吾儲証書冇咩睇頭,好似冇咩意思甘,真多謝你的資訊,我可以放心交申講表了

‹ 上一主題|下一主題