用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 越黎越唔鐘意上網對no., 好似六合彩咁, 次次都唔中... ...
樓主: 淺草
go

越黎越唔鐘意上網對no., 好似六合彩咁, 次次都唔中... [複製鏈接]

linhorma 發表於 14-10-31 16:03
我本來都好平常心, 仲諗住直/私唔得就點點點...好似有晒計劃咁.

直/私我都唔想太癲, 所以只報左七間, 但原 ...
最慘係唔開心又唔可以比阿女知...唉....

唔怪得有人話唔想玩衣個遊戲, 一心大抽獎... 宜家洗濕左個頭, 唯有繼續等奇蹟....

淺草 發表於 14-10-31 16:10
最慘係唔開心又唔可以比阿女知...唉....

唔怪得有人話唔想玩衣個遊戲, 一心大抽獎... 宜家洗濕左個頭, 唯 ...
係呀, 我仲有個細仔, 所以我阿Q諗, 會唔會大抽獎仲好? 如果抽到間OK的, 咁細佬就直入唔洗煩, 我真係唔想再面對多次.....

Disappointed again and again...

回覆:越黎越唔鐘意上網對no., 好似六合彩咁, 次次都唔中...

Good Hope 再次變no hope.
考k1, k2, P1 都係。

無缘無份。

引用:Good+Hope+再次變no+hope. 考k1,+k2,+P1+都

原帖由 behappydad 於 14-11-08 發表
Good Hope 再次變no hope.
考k1, k2, P1 都係。
Me too

Agreed with above... I am feeling down whenever check my mailbox or online results.

Those feeling are much worse than I got my HKCEE , university or even job interview results ar.....

CHAM!!
‹ 上一主題|下一主題