用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 各位媽咪,你地請私補一個鐘多少?
樓主: hw1115
go

各位媽咪,你地請私補一個鐘多少? [複製鏈接]

引用:回覆+YuYuMother+的帖子 那個人收我+180+p

原帖由 hw1115 於 14-04-08 發表
回覆 YuYuMother 的帖子

那個人收我 180 per hour, 第2堂已經 late , 結果是炒得. ...
唉…而家d後生仔女真係。

間中遲到的話,有原因事先聯絡左我都覺得可以接受。但成日遲到又唔出聲無交帶就唔得囉。

引用:Quote:原帖由+鳳梨+於+14-04-08+發表好難講

原帖由 鳳梨 於 14-04-08 發表
不過你嘅補習我会比$120/hr ,除非教完突飛猛進。
邊個敢包生仔,如果小朋友太差及被迫補習,神仙都難救!

God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

引用:補習其實係海鮮價

原帖由 JuiceMum 於 14-04-07 發表
補習其實係海鮮價
十分認同,又要看年級!

to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

引用:+本帖最後由+fion6406+於+14-3-24+19:32+編

原帖由 fion6406 於 14-03-24 發表

呢度有講過:
原來阿仔收得唔低!補習真係有價有市。

$150/hr.

百幾蚊/小時... ok wor...

Yanamami  但要搵到有責任心的,唔易~  發表於 14-4-8 14:04

回覆:hw1115 的帖子

補緊數學 120/hr. 英文搵補習社 $650/四堂.

回覆:ANChan59 的帖子

回覆:各位媽咪,你地請私補一個鐘多少?

或者倒轉講 女人唔補好易老 同樣道理 補左未必大進 唔補狂退就大鑊

kayi0556 發表於 14-4-7 20:47
我諗如果佢補得好, 成績有進步, 又有交帶, 唔遲到, 又有責任感的話,
幾貴都會覺得值得
絶對同意,我就有啲咁經驗,當年揾到個 大學生 AL 三條A,補A-MATH, 成績一流,佢自己做就無問題(快而準),到教學生果陣就
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1085858&extra=page%3D2

簽名被屏蔽

回覆:各位媽咪,你地請私補一個鐘多少?

我細女中二!科大year 2哥哥補maths,120@小時,嶺大畢業中文老師補中文,130@小時

sai1031  正  發表於 14-5-4 11:10

回覆:701003 的帖子

你好識搵呀!好抵

‹ 上一主題|下一主題