用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明早in 心怡,有些緊張
樓主: Charlie妹
go

明早in 心怡,有些緊張 [複製鏈接]

回覆:明早in 心怡,有些緊張

我唔好彩左普通話,間房又嘈bb又聽唔明,全程呆左,連聽到佢最鍾意既歌平時會跳舞佢都呆左

me too 普通話
間房又嘈 <-- agree

下午In, 不嘈不多人,安排好好。in 西人靚仔sir, 好彩平日無同西人哥哥打交路的囝囝無怕佢。不過係12月細b,做不到指令係預左。

我囡都係in 普通話,個miss 問我地平時用什麼語言跟女兒溝通,我們說廣東話,她就叫我們translate ,又問平時邊個湊,有冇返playgroup, 響邊道返,又叫我們囡推,拋波,睇書,叫她在書中找bear bear , 看她怎樣看書,又要同佢give me five 又要指眼耳口鼻。又叫她自己搣貼紙我囡剛剛十三個月test 佢咁多嘢

:;pppp:我一見咁多人IN,已經知無咩機加上阿女唔合作

回覆:QQDawn 的帖子

佢十分鐘一班都幾多人! 係咪太多人報 ,所以報荃灣要去火炭in

回覆 PatPatWong 的帖子

下我諗住D人全部報火炭咋!唔知收幾多個N位?

我仔gp in時都係唔做動作,但平時都識,鬼妹miss都有問我平時係屋企做咩,點解揀joyful

回覆:QQDawn 的帖子

我報荃灣架,但要去火炭in

荃灣仲未IN晒,?我看學校網頁話比火炭早一星期IN

引用:回覆+PatPatWong+的帖子 荃灣仲未IN晒,?我

原帖由 QQDawn 於 13-11-24 發表

荃灣仲未IN晒,?我看學校網頁話比火炭早一星期IN
係啦,荃灣雖然過七百份Application,但都應該喺上星期六分批於荃灣同沙田in㗎喎!乜琴日仲有申請荃灣學校嘅人嚟沙田in㗎咩?

回覆:JamBBoy 的帖子

我都係報荃灣架!我以為所有人都係報荃灣,會吾會我好遲apply,所以要去火炭!如果派我入火炭我應該吾會讀,太遠

引用:我都係報荃灣架!我以為所有人都係報荃灣,

原帖由 carrriiie 於 13-11-24 發表
我都係報荃灣架!我以為所有人都係報荃灣,會吾會我好遲apply,所以要去火炭!如果派我入火炭我應該吾會讀 ...
原來尋日真係仲有荃灣人過嚟呀!咁計計吓又係喎!荃灣超過七百份申請,見尋日interview每次有7個小朋友in 10至15分鐘,最快都要用成20個鐘先搞點,真係要分兩日同兩間學校一齊in先搞點!況且學校仍繼續接受申請,作第二輪面試,可能遲咗報名嘅荃灣人被安排尋日過嚟沙田喎!如果學校安排小朋友誇區讀就緊係唔讀佢啦!要誇區寧願出九龍塘讀!大把名幼同國際學校㨂

回覆:JamBBoy 的帖子

其實先收得56人,都幾難入下喎,我b仲要吾係大b:;pppp:

引用:Quote:原帖由+carrriiie+於+13-11-24+發表

原帖由 JamBBoy 於 13-11-24 發表
原來尋日真係仲有荃灣人過嚟呀!咁計計吓又係喎!荃灣超過七百份申請,見尋日interview每次有7個小朋友in 1 ...
其實心怡天地好吾好?有無用家俾意見?

PatPatWong 發表於 13-11-24 20:37
其實先收得56人,都幾難入下喎,我b仲要吾係大b

火炭都係收咁少人呀?咁我咪又要打定輸數?

JamBBoy 發表於 13-11-24 17:56
原來尋日真係仲有荃灣人過嚟呀!咁計計吓又係喎!荃灣超過七百份申請,見尋日interview每次有7個小朋友in 1 ...

仲收第二輪表去見,唔係FA~~~

引用:其實先收得56人,都幾難入下喎,我b仲要吾

原帖由 PatPatWong 於 13-11-24 發表
其實先收得56人,都幾難入下喎,我b仲要吾係大b
56人?咁收咗要買六合彩先得

回覆 Looeysa 的帖子

好似佢地真係小班教學, 我個日見都有幾多外藉BB... 除左國內BB, 仲有外藉BB, 機會好似超細~

elaineli1110 發表於 13-11-25 09:58
回覆 Looeysa 的帖子

好似佢地真係小班教學, 我個日見都有幾多外藉BB... 除左國內BB, 仲有外藉BB, 機會好 ...

嘩即又無機:;pppp:
‹ 上一主題|下一主題