用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

學校旅行 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

P.1 去佐敦谷 (親子)
P.2 & P.3 都係去佐敦谷

P.4 & P.5 去馬鞍山郊野公園
P.6 都係去馬鞍山郊野公園, 不過可以 BBQ.

諗整咩畀囡囡食真係頭都大埋呀, 一係買定幾 PACK 壽司加三文治同零食算數.
   0    0    0    0
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:P.1+去佐敦谷+(親子)P.2+&+P.3+都係去佐敦

原帖由 miriam 於 12-11-13 發表
P.1 去佐敦谷 (親子)
P.2 & P.3 都係去佐敦谷
都幾好提議,照抄

其實咁早去到佐敦谷, 仲要玩一個上午, 會有d咩玩? 集體遊戲?
我驚我會悶喎!
可唔可以離開公園, 出外食lunch 架?

回覆:MSNG2804 的帖子

阿女好期待個 BBQ...

醒目開學勳章 王國長老

eric1029 發表於 12-11-13 23:19
都幾好提議,照抄
你係咪咁懶丫
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

MSNG2804 發表於 12-11-14 09:05
其實咁早去到佐敦谷, 仲要玩一個上午, 會有d咩玩? 集體遊戲?
我驚我會悶喎!
可唔可以離開公園, 出外食lun ...
一點左右回程, 玩得個幾個鐘, 當親子下囉.

醒目開學勳章 王國長老

teresayc 發表於 12-11-14 09:28
阿女好期待個 BBQ...
我個位都好想 BBQ, 但佢知太細老師唔會畀佢地燒

想問明天是否放假??? 我仔仔講話係, 見家課又寫下星期一要帶什麼??? 但係手冊only寫"基灣區教師發展日"

醒目開學勳章 王國長老

Cate 發表於 12-11-15 20:34
想問明天是否放假??? 我仔仔講話係, 見家課又寫下星期一要帶什麼??? 但係手冊only寫"基灣區教師發展日" ...
聽日係放假, 教師發展日係學生假期, 呢日全校老師會去活動或進修.

Thanks
‹ 上一主題|下一主題