用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 any whampoa 迦南 waiting parents?
樓主: eatwong
go

any whampoa 迦南 waiting parents? [複製鏈接]

引用:回復+FB_baby+的帖子 我果封信又係用改錯

原帖由 co609 於 12-11-30 發表
回復 FB_baby 的帖子

我果封信又係用改錯帶上午改左下午, 點解print左出黎先改呢?真係唔知佢地攪咩!
我都唔明!會唔會係原先其實一早俾am offer我地,但又超收am, 所以等有人放pm出黎之後改返pm俾我地呀?

回覆:any whampoa 迦南 waiting parents?

Same here. Uses correction pen to change am to pm.
Will u pay the 留位費

回覆:any whampoa 迦南 waiting parents

佢寄錯左封信來,我打去問佢地話我囝都係下午班,佢地仲話上午班啲位要留俾細b,所以一定冇機會轉上午班,我決定唔要offer,我已有較心儀am class,唔會hold呢間。

引用:我今日都收到信喇,pm+offer!+ 最攪笑係睇

原帖由 FB_baby 於 12-11-30 發表
我今日都收到信喇,pm offer!
最攪笑係睇到佢用改錯帶由上午班改為下午班!

...
Same here

回復 manyjennifer 的帖子

本來明明係上午班之後又改左下午班, 佢嘅做法真係令人困擾

回覆:any whampoa 迦南 waiting parents?

我最唔like係交留位費的收費要親身交,仲要係平日,interview已請假半日,完全唔諗下啲返工的家長。

回復 Mycascades 的帖子

totally agree

Mycascades 發表於 12-11-30 16:46
我最唔like係交留位費的收費要親身交,仲要係平日,interview已請假半日,完全唔諗下啲返工的家長。

...
留位費唔係去7仔交左註冊日拎返收據返學校註冊咩, 封信唔見有寫一定要親身交呀

要親身交番正本收據,最後我打電話跟學校說那天要上班,不能親身交,他們也容許我先fax收據去,然後打電話確認他們收到,再郵寄正本去

‹ 上一主題|下一主題